Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Gustavo Almeida via Pexels

Probleem opgelost!

Zo blijft jouw off-shouldertopje wél goed zitten

Off-shouldertops en -jurkjes zijn niet meer weg te denken uit de zomercollecties. Wij hebben er een heleboel in onze kast hangen, want ze zijn oh zo leuk, maar soms ook héél irritant. Ken jij ook dat gevoel wanneer je off-shouldertop naar boven kruipt en dus op je schouders gaat hangen? Dan hebben wij dé oplossing voor je!


Refinery29 komt met de geheime truc waarmee je off-shouldertopje of -jurkje de hele dag perfect blijft zitten. Je moet er wel een beetje handig voor zijn, maar je hebt zeker wel een lieve mama, vriendin of vriend die je vast even wil helpen.

Wat heb je nodig?

  • 4 veiligheidsspelden
  • 2 elastiekjes

Hoe doe je het?


Maak de twee veiligheidsspelden vast aan één elastiek. Zoek twee plaatsen waar je de veiligheidsspelden goed kan verbergen in je topje (aan de bovenkant) en maak ze vast. Zorg ervoor dat één veiligheidsspeld aan de voorkant zit, en de andere aan de achterkant. Doe dat aan beide kanten van je topje, et voilà! Niet helemaal duidelijk? In onderstaande video wordt het stap voor stap uitgelegd.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '