Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Stradivarius

Onze bankrekening is helaas iets minder blij...

YASSS: Na Wijnegem Shopping Center opent Stradivarius nog een vestiging in ons land

Eind maart wisten we jullie te vertellen dat Stradivarius een eerste winkel zou openen in ons land. Het was winkelcentrum Wijngem Shopping Center die toen met de eer mocht gaan lopen. Toch heeft het Spaanse modemerk nog grootste plannen met ons land, want de kledingketen opent binnenkort nog een tweede vestiging op Belgische bodem.


Stradivarius shop je al een tijdje online bij Zalando, maar het Spaanse modemerk opent nu ook een aantal fysieke winkels in ons land. Eind maart werd er bekendgemaakt dat er eerste vestiging kwam in Wijngem Shopping Center. Nu staat  er nog een tweede winkelopening op de agenda. Yeesss!

Tromgeroffel…


Gent is de tweede stad in ons land die de kledingketen mag verwelkomen. Het nieuws van de nieuwe vestiging werd nog niet officieel gecommuniceerd, maar wie de laatste tijd de Veldstraat gepasseerd is, kan er niet naast kijken. Op nummertje 49 komt namelijk de nieuwe Stradivarius-winkel. Een exacte openingsdatum is er voorlopig nog niet, maar op de website wordt er alvast gezocht naar medewerkers.


Lees ook:

Partner Content

' ' ' '