Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Copy-pasten maar!

Stijlvol door de regen? Met deze tips en tricks wordt dat kinderspel

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Als we het weerbericht mogen geloven, zijn we nog lang niet van die vervelende regenbuien af. You better be prepared, en daarom zochten wij enkele handige tips en tricks om stijlvol de regen te kunnen trotseren.

Lekker doorzichtig


Hoewel fluwelen handtassen en rugzakken momenteel onze ogen uitsteken, vragen regenachtige dagen om een iets minder fragiel accessoire. Een doorzichtige tas uit pvc houdt je spullen niet alleen droog, maar zorgt er ook voor dat je in één oogopslag kan nagaan of je je gsm niet ergens vergeten bent. Wil je niet zo pronken met de inhoud van jouw tas kies dan voor een exemplaar waarbij er binnenin nog een extra tasje uit imitatieleer zit. Zo kan je je voorraad tampons privé houden.

https://www.instagram.com/p/B2beWeqn561/?utm_source=ig_web_copy_link

Kap op en klaar


De ultieme regenjas nog steeds niet gevonden? Grijp dan naar je favoriete vestje uit imitatieleer en draag er een hoodie onder. Die zit niet alleen mega comfy, maar zorgt ook voor de nodige warmte. Bonus: je hoeft geen sjaal om en je hoeft je al helemaal niet druk te maken om een een paraplu die wil gaan vliegen.

Regenlaarzen 2.0


Hoewel we lange regenlaarzen steeds meer op straat zullen zien, houden wij ze liever voor een weekendje naar de Ardennen. Toch is er nog een stijlvol paar schoenen die natte voeten als de beste weet te voorkomen: combat boots. Ze geven je look meteen een stoere toets en werken perfect met je favoriete jeans en oversized trui. Onze favoriet? Dat moeten zonder enige twijfel (vegan) Dr. Martens zijn. Bij voorkeur in een opvallend kleurtje!

Bucket hats for the win


Stap jij ’s morgens nooit de deur uit zonder je haar perfect gestyled te hebben? Dan kan je waarschijnlijk spontaan beginnen wenen als die vervelende regendruppels op je hoofd vallen. Oké, haarspray kan misschien een beetje helpen, maar als je je kapsel echt wil redden, kies je beter voor een bucket hat. Laat de stoffen exemplaren wel links liggen en ga voor een hoedje uit lakleer. Die coole nineties vibe krijg je er trouwens gratis bij! 😉


Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '