Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Timur Romanov via Unsplash

Wie zei dat winterkleren saai zijn?

7 soorten sweaters die je moet hebben dit seizoen

Loop – of surf – jij ook recht naar de warme, cosy truien voor de winter wanneer je in een winkel komt? Logisch, er is niets leuker om te dragen op dit moment. En je hoeft zelfs niet vijf keer dezelfde trui in een ander kleurtje te kopen om een voorraad aan te leggen.


Deze zeven soorten sweaters houden je allemaal warm (behalve de laatste misschien), maar geven je telkens een andere look. Wie zei dat winterkleren saai zijn?

1. De fluffy trui


Je kent ze wel: die truien die zó ongelofelijk zacht zijn dat je ze maar blijft aaien. Als je zo’n sweater eenmaal hebt aangetrokken, wil je ‘m nooit meer uitdoen.

2. De oversized trui


Voor als het barkoud is buiten. Dan kan je er stiekem nog drie andere truien onder dragen, zonder dat iemand het doorheeft. It’s our little secret.

3. De gebreide trui


Zo’n trui met een ouderwets tintje, alsof je oma hem zelf heeft gebreid. Zo tijdloos dat je ‘m sowieso nog jaren kan dragen. Score!

4. De coltrui


Met een turtlenecktrui wordt niet alleen je sjaal overbodig, maar ook je kam. Stop die warrige bos haren gewoon in je kraag! Je ziet er nog super modieus uit ook.

5. De offshoulder sweater


Niet helemaal praktisch met heel winters weer, maar wel erg fashionable. Kies voor een trui in een offshoulder model of gewoon eentje die nonchalant van je schouder zakt.

6. De kleurrijke trui


Je hoeft je in de winter niet te kleden naar de kleur van de lucht. Het mag zelfs extra kleurig, aangezien dit seizoen soms al somber genoeg is! Een kleurrijk exemplaar moet dus zeker in je kast hangen.

7. De trui met rugdecolleté


Onderaan het lijstje staat de trui die niet echt warm is, maar wel helemaal hot: de trui met de open rug. Verrry pretty!


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '