Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Unsplash

Deze 4 sneakertrends mogen we dit jaar verwachten

We zullen niet zeggen dat je je chunky sneaker bij het oud vuil moet gooien – die dingen zijn best prijzig – maar als je écht mee wil zijn met de laatste mode, dan schaf je je in 2020 een van onderstaande basketsloefkes aan.

1. Ribfluweel


Ribfluweel komt waarschijnlijk al meermaals voor in je kleerkast, maar heb je de toffe stof ook al in je schoenenkast? Corduroy geeft een sneaker een retro look, en laat dat net óók een van de trends in deze lijst zijn!

€ 90 – Vans

 

2. Platformzolen


Platforms zijn niet nieuw, maar wel extra hip in 2020. Gelukkig zijn we het dankzij de chunky trend al een tijdje gewoon om op dikke zolen te lopen.

€ 72 (i.p.v. € 119,99) – Nike via Sarenza

 

3. Kleurtjes, kleurtjes, kleurtjes


Kleurtjes met de nadruk op de letter s, want in 2020 doen we niet van less is more. Na de witte sneaker is ook de monochrome schoen verdreven uit trendland. All hail de sneaker met twee, drie, vier of zelfs vijf felle kleurtjes! Dit jaar mag je schoen net zo kleurrijk zijn als je persoonlijkheid.

€ 100 – Puma via De Bijenkorf

 

4. Retro


Vintage is goed voor het milieu en dus hip, maar tweedehands schoenen kopen is weinig hygiënisch én slecht voor je voeten. Gelukkig maken heel wat merken nieuwe versies van hun oude modellen, met een mooie retro sneaker als resultaat. Die vintage modelletjes zijn in 2020 hipper dan ooit.

€ 47,90 (i.p.v. 79,90) – Adidas via Sarenza


[td_smart_list_end]

Meer mode: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '