Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Sample Sale

Je vindt er kledingstukken en accessoires met tot 60% korting.

TIP: bij deze heuse sample sale scoor je online én in Antwerpen items van Fila

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist


Sportswear lovers, unite! Fila organiseert online én in Antwerpen een heuse sample sale. Zowel mannen, vrouwen als kinderen kunnen er items scoren tot aan 60% korting. Van sweaters tot coole trainingsbroeken.


Zit je zakgeld er voor deze maand bijna door, maar wil je graag toch nog wat leuke kledingstukken kopen om je garderobe aan te vullen? Voor wie fan is van casual sportswear hebben we goed nieuws. Je kan het merk Fila namelijk shoppen tot aan 60% korting op samplesale.be. Je vindt er kledingstukken voor mannen, vrouwen en kinderen zoals sweaters en shorts maar ook accessoires zoals petten en heuptasjes.

Timeslot boeken


Heb je geen idee welke maat je moet hebben? Of shop jij liever in real life? Dan kan je deze zomer terecht in de fysieke pop-up in de Nationalestraat 21 in Antwerpen. Via de website boek je op de gewenste dag, donderdag, vrijdag of zaterdag, een timeslot waarop je graag wil langskomen. Ian Thomas wist er afgelopen weekend zijn slag al te slaan en scoorde een oranje broek én zwarte vest.


Wij hebben alvast enkele items die op onze wishlist staan op een rijtje gezet.

Wijde broek

Wijde broek

Sneakers

SneakersLees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '