Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Foto: Belga Images

Misschien heb je al weleens gehoord dat je altijd de laatste haakjes moet gebruiken?

AHA: dit is de reden waarom je beha meerdere haakjes heeft

Misschien heb je al weleens gehoord dat je altijd de laatste haakjes van een beha moet gebruiken als je er eentje past. Maar waar zijn die andere twee sluitingen dan voor? Blijkbaar is de verklaring heel logisch.

Een derde kans


Wanneer je een beha koopt, hoort die als gegoten te zitten. Helaas rekt ‘ie na een tijdje uit en zit hij dan véél losser dan de bedoeling is. Dat is het moment waarop die extra haakjes van pas komen. Als je merkt dat je beha losser is geworden, gebruik je best de tweede sluiting. Begeeft die het ook? Dan kun je je bra een derde kans geven door het derde haakje te gebruiken. Zo hoef je dus niet elke keer een nieuw exemplaar te kopen en kun je er langer mee doen. Hoe handig is dat?!

Remember girls, koop een beha dus altijd alléén als hij goed past bij het laatste haakje. Als je niet zeker weet welke maat je moet hebben, kun je altijd een winkelmedewerker vragen om hulp. Zij zijn écht getraind in borstmaten en weten precies wat je nodig hebt – en nee, het is echt niet raar om advies te vragen.

Lees meer:

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '