Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© CKS

Verwacht je aan supervrouwelijke silhouetten én stofjes waarin je de hele dag wil cocoonen.

Nora Gharib creëert samen met CKS een collectie die ons nu al naar de herfst doet verlangen

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Van een hoofdrol in de gangsterfilm ‘Patser’ tot het schrijven van haar eerste boek ‘Heavy Sh!t’: Nora Gharib zat na haar deelname aan ‘K3 zoekt K3’ absoluut niet stil. Hoog tijd voor een nieuw avontuur dus en dat gaat de 25-jarige Antwerpse tegemoet bij de Belgische kledingketen CKS.


Meer dan 84.000 Instagramvolgers en 22.000 YouTube-abonnees heeft toptalent Nora Gharib ondertussen op de teller staan. Ze behoort daarmee tot het selecte groepje jonge Vlamingen naar wie heel wat vrouwen én meisjes opkijken. Niet alleen qua carrière, maar ook steeds meer qua kledingstijl. En binnenkort kunnen we haar feilloze streetwear ook werkelijk in onze kleerkast hangen. Nora krijgt namelijk haar eigen collectie bij CKS en die is volledig geïnspireerd op haar dagdagelijks leven. ‘Ik zie er graag verzorgd uit, maar soms gaat het leven wat snel en daar moet mijn kleding bij passen. Alles moet draagbaar zijn op verschillende gelegenheden’, klinkt het. Verwacht je dus aan supervrouwelijke, comfortabele silhouetten, en stofjes waarin je de hele winter wil cocoonen.

Dag versus nacht


De quote die centraal staat in haar allereerste kledinglijn? ‘Bring on the light’! Licht is namelijk niet alleen de Arabische betekenis van Nora’s naam, maar is ook nog eens een verwijzing naar het contrast tussen dag en nacht. Een collectie die je dus op élk moment kan dragen. Zowel zachte pasteltinten als donkere kleuren zijn dan ook opvallend aanwezig.

Anderzijds koos Nora voor een mix van geklede en casual looks. Zo passeren nonchalante truitjes, maar ook een strakke lederen rok de revue. De collectie zal vanaf 15 augustus aan de kapstokken in de conceptstores van CKS prijken. Voor het tweede deel van de capsulecollectie moet je echt nog geduldig wachten tot 12 september.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '