Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Haar aanwezigheid op de Invictus Games gaat niet onopgemerkt voorbij...

Deze trendstukken gooien we dankzij Meghan Markle volop in ons winkelmandje

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Alle camera’s zijn momenteel op Den Haag gericht. Daar wonen Prins Harry (37) en Meghan Markle (40) namelijk de Invictus Games bij, een sportevent voor militairen en veteranen die psychisch of lichamelijk gewond zijn geraakt. Als initiatiefnemer is Harry de ster van het moment, maar ook Meghan Markle steelt de show. Het koppel ziet er verliefder uit dan ooit en lijken er relaxed te zijn. Al is dat niet het enige wat ons opvalt. Ook Meghans outfits zijn weer pareltjes.

Bouclé jasje

De hertog en hertogin van Sussex woonden de Jaguar Land Rover Driving Challenge, waarbij ze zelf in een ieniemienie Land Rover sprongen om enkele jonge racers te begeleiden. Meghan koos voor een casual look: een zwart bouclé jasje met gouden knopen van Céline, een witte top, een jeans met lichte en zwart-bruine Chanel ballerina’s.

meghan markle
© Getty

Bouclé jasje – € 59,99 – Mango – Wit T-shirt – € 15 – Monki – Lichtblauwe jeans – € 119,95 – Levi’s – Ballerina’s – € 80,95 – Copenhagen Shoes – Zonnebril – € 155 – Ray-Ban.

Kostuum in een statementkleur

Met een kostuum maak je altijd een goeie entree, moet Meghan gedacht hebben. En of ze dat deed. Meghan ging zelfs voor een monochrome look met bijpassende handtas en pumps. Een look die je zo kan kopiëren om naar een trouwfeest te gaan. In een ander kleurtje dan wit weliswaar. Je wil de bruid niet op je dak krijgen, toch?

Meghan Markle
 © Getty

Oranje blazer – € 69,95 – Zara – Bijpassende broek – € 39,95 – Zara – Sandaaltjes – € 69,95 – Aldo via Zalando – Minitas – € 25 – & Other Stories – Gedraaide oorringen – € 29 – Twice as Nice.

Off-shoulder top

Romantiek boven bij de openingsceremonie. Meghan verklaarde nogmaals op het podium haar liefde aan prins Harry met de woorden: ‘Ik zou niet nog meer van hem kunnen houden dan dat ik nu al doe’. De brunette hulde zich voor de gelegenheid in een off-shoulder top, een geklede broek en punthakken.

meghan markle
© Getty

Wijde broek – € 19,99 – H&M – Gedrapeerde top – € 29,99 – H&M – Pump in zebraprint – € 149,95 – Bronx – Oorringen – € 89,95 – Anna + Nina.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '