Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Bea Morley en Claartje Rose

Misschien is deze nieuwe dierenprint iets voor jou?

FASHION ALERT: de koeienprint verovert de harten van alle fashionista’s

You hate it or you love it, zo simpel is het. De luipaard- en slangenmotiefjes mogen plaatsmaken in de kledingkast: zonet heeft de opvallende koeienprint z’n intrede gedaan. Dat zwart-wit gevlekt patroontje belooft nu al de modetrend van 2019 te worden. Iets voor jou, zo’n gevlekt badpak als Kylie Jenner?


De dierenprint waar jij op zat te wachten of waar je juist voor vreesde, verovert stilletjesaan modeland. As usual werd Kylie Jenner eerst gespot met de trend en ook op de Instagram van Claartje Rose kwam zwart-wit gevlekt eerder voorbij. Ook de Spaanse winkelketen Mango nam deze opvallende print al op in haar collectie. Wil jij niet achterblijven en de cow look een kans geven? Doen!

https://www.instagram.com/p/Bs0t6d-ncV3/

Western comeback


Cowboylaarzen, opvallende hoeden en items met franjes. Modeland lonkt al langer naar een comeback van de western vibes. En nu, met de koeienprint in aantocht, lijkt die terugkeer pas echt compleet. Wie zich afvraagt hoe je in hemelsnaam dat opzichtig patroon kan combineren, hoeft niet te vrezen. Je van kop tot teen hullen in dit printje, lijkt ons geen goed plan. Ga daarom voor één mooi gevlekt stuk en combineer dat met simpele jeans of zwarte blazer. Enkellaarsjes erbij en hup, je bent ready to go!

Of voor de echte durfallen: mix een koeienprintje met een luipaardrok, wie weet levert dat wel een verrassende combinatie op!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '