Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Perfect voor wanneer het 's avonds afkoelt!

Dit tijdloze truitje draagt Kate Middleton het hele jaar door

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Eén van de redenen waarom we weleens een dagje Kate Middleton zouden willen zijn? Haar klassiek samengestelde kledingkast. De silhouetten en kleuren zijn dan wel eenvoudig, maar elke outfit oogt steevast chic. Het kledingstuk dat dankzij de hertogin momenteel bovenaan onze wishlist prijkt, is de gestreepte trui.

Toen Coco Chanel in 1917 de marinière in haar nautische collectie introduceerde, wist ze er een waar trendstuk van te maken. Françaises paradeerden er maar wat graag mee aan de Franse Riviera. Tegenwoordig zien we de ‘simpele’ trui met Bretonse streepjes overal opduiken, niet alleen op vakantie. Kate Middleton trekt de trui bijvoorbeeld net zo goed aan voor officieel bezoek als een leuk uitje met haar gezin. Het is dan ook een praktisch stuk dat bij zowat elke stijl past.

Hoewel Kate de trui maar wat graag combineert met een highwaistshort en haar Superga-sneakers, zijn wij grote fan van de combinatie met een (flared) jeans, al dan niet met hoge taille. Het benadrukt je taille mooi en de mix in texturen maakt het plaatje interessant om naar te kijken. Een elegant sandaaltje met hak en een rieten mandje zorgen ervoor dat je outfit effortless chic wordt.

De omgekeerde kleurencombinatie, waarbij wit de basis van je trui vormt, is ook een graag geziene gast op Instagram. Modemeisjes stoppen hem losjes langs één kant in een broek, draperen hem over de schouders en beschouwen hem zelfs als de ideale cover-up voor op het strand. Keuze zat!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '