Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty Images

Afgelopen zaterdag gaf het sterrenkoppel een groot huwelijksfeest, maar Lopez' bridal looks werden nu pas onthuld.

ZIEN: J.Lo droeg niet één maar drie (!) jurken voor haar tweede huwelijk met Ben Affleck

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Jennifer Lopez (53) stapte afgelopen weekend voor de tweede maal in het huwelijksbootje met Ben Affleck (50) en dat deed ze in stijl. De Amerikaanse popster met Puerto Ricaanse roots droeg tijdens het feest dat plaatsvond op Afflecks landgoed in Georgia niet één maar drie (!) jurken van de Amerikaanse ontwerper Ralph Lauren.

Vorige maand gaven Jennifer Lopez en Ben Affleck elkaar het jawoord tijdens een intieme ceremonie in Las Vegas, maar J.Lo zou J.Lo niet zijn, mocht er geen groots feest volgen. Afgelopen zaterdag stond ze voor een tweede maal met haar grote liefde aan het altaar, en dat deed ze – hoe kan het ook anders? – in stijl.

Zakdoeken, parels en een duizelingwekkend decolleté

Het 53-jarige popicoon schakelde de Amerikaanse ontwerper Ralph Lauren in om niet één maar wel drie jurken voor haar te ontwerpen. Modebijbel Vogue kreeg de eer om gisterenavond een eerste kiekje van Lopez’ bridal look te onthullen.

Op het Instagramprofiel van Lauren staat te lezen dat de designer voor het eerste ontwerp koos voor een nauw aansluitende jurk met een hoge kraag en ‘dramatische’ ruches. Voor de ruches werden meer dan duizend (!) zakdoeken verknipt en met de hand op de jurk genaaid, wat resulteerde in een volumineuze en romantische rok mét sleep.

Lopez’ tweede look – swipe naar rechts – bestond uit een halterjurk met een duizelingwekkend decolleté bezet met Swarovski-kristallen en om de avond af te sluiten, trok de kersverse bruid een jurk aan bezet met parelkettingen, die ze afwerkte met nóg meer parels aan haar oren, om de nek en aan haar voeten.

Ook Affleck droeg een ontwerp van Ralph Lauren, net als hun vijf kinderen. De bruidegom heeft er drie – Violet (16), Seraphina (13) en Samuel (10) – uit zijn huwelijk met actrice Jennifer Garner. Lopez kreeg met zanger Marc Anthony de tweeling Max en Emme (14).

Nog meer actueel nieuws:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '