Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Unsplash

Zelfs een diehard VSCO girl komt de Belgische winter niet door in een oversized T-shirt en Birkenstocks. ❄️

INSPO: wat dragen VSCO girls als het kouder wordt?

Een oversized T-shirt, korte shortje en Birkenstocks: het uniform van de VSCO girl is perfect voor een zomerse dag, maar het Belgische najaar overleeft ze zo niet. Gelukkig maakt elk VSCO-meisje met deze inspiratie makkelijk de overgang naar het koudere weer.


Uiteraard zijn er enkele dingen die de VSCO girl gewoon in de winter blijft dragen. Er hangt nog altijd een scrunchie – of meerdere – aan haar arm, een Fjällräven-rugzak op haar rug en een schelpenketting rond haar nek. Hydrateren blijft ook in het koude weer erg belangrijk, dus die ecologische waterfles draagt ze nog altijd bij zich. Maar hoe houdt het VSCO-meisje zich warm?

Vans of witte sneakers


In de herfst en winter gaan VSCO girls voor Vans – zowel de slip-ons als de klassieke sneakers met veters – of voor witte sneakers. Een opgetrokken sok maakt het af.

Cropped of oversized sweater


De oversized T-shirts gaan even de kast in en worden vervangen door oversized hoodies of sweaters. Wanneer het nog niet ijzig koud is, is een cropped truitje ook leuk. Door het op te knopen, geef je een leuk accent aan je outfit.

https://www.instagram.com/p/B25ASUnHQli/

Ripped jeans, leggings of joggings


VSCO girls ruilen hun shortjes liefst in voor ripped jeans. En dan bedoelen we écht ripped: hoe groter de gaten, hoe beter. Op koudere dagen combineert een VSCO girl haar oversized sweater met lekker dikke leggings, of gewoon met een joggingbroek. Misschien wel even je schoolreglement checken voor je in je slodderbroek de klas binnenwandelt...

TIP: zo zorg je ervoor dat je ripped jeans niet nóg verder scheurt


https://www.instagram.com/p/B2-CkruhEcb/

Teddy, jeans of ruitjes


De herfst komt een VSCO girl misschien nog door met een jeansjasje over haar hoodie, maar in de Belgische winter is er zwaarder geschut nodig. Een korte teddyjas past perfect bij de VSCO girl-look, en ook een flanellen hemd – liefst met dikke voering – is helemaal goed.

https://www.instagram.com/p/B2_4iksH8Ri/

Fluffy pantoffels


Een echte VSCO girl zal haar Birkenstocks al snel beginnen missen. Geen probleem, je schaft je gewoon de fluffy versie aan en draagt ze binnenshuis als comfy pantoffel. Ideaal!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '