Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Fashion: de 5 must-have zwarte laarsjes

Help! Ik ben verslaafd aan zwarte, korte laarsjes. Iedereen moet eigenlijk wel een goed paar van die black boots hebben. Zie hier de 5 must-have zwarte laarsjes!

13

Chunky blokhak

Dit is mijn meeste recente aankoop, vorige week al te spotten in mijn Meghan Trainor budget look: de chunky blokhak boots. De meningen over dit paar laarsjes zijn verdeeld, maar ík vind ze heel tof.  Vind je deze boots too much? Dan kun je natuurlijk ook gaan voor een lagere blokhak. Kies schoenen uit naar jouw smaak en stijl.

Stoere biker boots 

Mijn favoriete paar zwarte laarsjes zijn deze stoere biker boots. Ze lopen heerlijk en ze maken outfits meteen meer edgy. Deze laarzen hebben ook een blokhak, waar ik op dit moment een beetje geobsedeerd door ben, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor plattere laarzen.

Instappers

De makkelijkste schoenen ever? Instappers! Misschien zijn dit niet per se laarsjes, maar wel een must-have in je collectie. En oh, wat zijn instappers handig en snel om aan te doen!

Nette laarsjes 

Naast al die ‘stoere’ laarzen is een paar nette schoenen ook echt een musthave! Ik ben gek op hakken, maar je kunt natuurlijk ook voor een paar nette laarsjes zonder hak gaan. Basic zwarte laarsjes zijn overal mee te combineren.

Cut-out boots 

Cut-outs zijn nog steeds mega hot en een zwart paar cut-out boots hoort helemaal thuis in jouw kast. Vind je die gaten iets te koud aan je voeten? Draag dan huidkleurige pantysokjes als sokken.Ik ben dol op zwarte laarsjes! Welk paar is jouw favoriet? Ik draag mijn stoere biker boots en nette laarsjes het vaakst. Vind je dat er nog een paar ontbreekt of ziet jouw schoenenkast er ook zo uit?

Partner Content

' ' ' '