Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Essentiel Antwerp

It-bags, jurken in prachtige prints...

WEEKENDTIP: Essentiel Antwerp houdt een Archive Sale tegen scherpe prijzen

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

We dromen allemaal van een kleerkast vol prachtige, kwalitatieve kledingstukken. Helaas zijn onze ogen vaak groter dan onze portemonnee... Gelukkig houdt Essentiel Antwerp vanaf vrijdag een heuse Archive Sale in Maasmechelen Village. Statementstukken aan onweerstaanbare prijzen scoren? Count us in! 

Felle kleuren, gesofisticeerde stoffen, duizelingwekkende (bloemen)prints... Het zijn maar enkele redenen waarom ons modehartje spontaan sneller slaat als we door de collecties van Essentiel Antwerp snuisteren. Geen zin om hartverscheurende keuzes te moeten maken tijdens zo’n shopsessie? Dan plan je maar beter snel een uitje naar Maasmechelen Village in het groene Limburg.

Van kleding tot accessoires

Daar houdt het Belgische label vanaf vrijdag namelijk voor de tweede keer een fysieke Archive Sale, en dat nog tot en met zondag 6 februari. The place to be? Le Salon, de pop-upruimte van Maasmechelen Village die vlak naar de Prada-boetiek ligt. Daar zal je een fantastische selectie ready-to-wear uit voormalige collecties kunnen vinden. Denk maar aan een tijdloze flared jeans, feel-good knitwear, duizelingwekkende cocktailjurken en zelfs leuke accessoires zoals schoenen! Om je een idee te geven van de uitzonderlijke prijzen die er dan gelden, geven we je alvast enkele van onze favo items mee...

Roze mantel

Roze mantel

Roze mantel

€ 100 i.p.v. € 465  –  Essentiel Antwerp

Hemd met print

Hemd met print

Hemd met print

€ 45 i.p.v. € 195  –  Essentiel Antwerp

Blazer

Blazer

Blazer

€ 60 i.p.v. € 395  –  Essentiel Antwerp

Zuurstokroze jurk

Zuurstokroze jurk

Zuurstokroze jurk

€ 85 i.p.v. € 245  –  Essentiel Antwerp

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '