Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Averie Woodard via Unsplash

5. Mismatch poses in een groepsfoto

Steel de show: 7 poses waardoor je al-tijd goed op de foto staat

Als je graag voor de camera staat, weet je dat een pose je foto kan maken of breken. En omdat (mode)bloggers vaak als geen ander kunnen poseren, kan het geen kwaad om eens inspiratie te halen bij de experts. Deze zeven poses laten je er gegarandeerd cool uitzien!

1. Kruis je benen.


Als je je outfit van top tot teen wil showen, neem dan een pose aan waarbij je je benen kruist. Soms lijkt het namelijk een beetje awkward wanneer je beide benen gestrekt houdt. Met gekruiste benen zie je er veel natuurlijker uit.

2. Oefen je lach.


Vind je het lastig om te lachen voor de camera? You’re not the only one. Toch kan je foto er met een lach een stuk vrolijker en aantrekkelijker uitzien. Probeer een ‘natuurlijke’ lach te creëren, want anders ziet het er al snel fake uit. Dit kan je makkelijk thuis voor de spiegel oefenen.

3. Doe een loopje.


Wanneer je poseert alsof je aan het lopen bent, lijkt het alsof de foto heel toevallig is genomen en komt het niet geforceerd over. Plus, het ziet er heel stylish uit omdat je outfit hier centraal staat.

4. Draai weg van de camera.


Als je niet graag in de camera kijkt, is dit één van de makkelijkere poses. Je draait weg van de camera en doet alsof je helemaal niet bezig bent met poseren, bijvoorbeeld door aan je haar te zitten, op je telefoon te kijken of koffie te drinken.

5. Mismatch poses in een groepsfoto.


Wanneer je een groepsfoto neemt, neem je vanzelf allemaal dezelfde pose. Alleen staat dit minder leuk dan wanneer iedereen verschillende poses aanneemt. Kies een pose waar jij je comfortabel en zelfverzekerd in voelt.

6. Oefen een goede houding.


Hoe vaak hoor je wel niet van je ouders en leraren dat je je rug recht moet houden? Ze hebben gelijk, want je ziet écht een groot verschil. Daarbij straalt het zelfvertrouwen uit.

7. Doe gek.


We zien elke dag al genoeg perfecte foto’s op Instagram, dus het kan geen kwaad om af en toe iets geks te doen op een foto, toch?

Lees ook:

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '