https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Twaalf punten voor haar outfit? ;-)

EINDELIJK: dit draagt Laura Tesoro tijdens het Eurovisiesongfestival

Zangeres Laura Tesoro verdedigt ons land tijdens de 61ste editie van het Eurovisiesongfestival in Stockholm. De 19-jarige Antwerpse wordt voor de gelegenheid in een schitterend (letterijk!) jasje gestopt door Nathan Murillo en Michael Wauman, de creatieve wonderboys achter modelabel O’Rèn.

Patriotic chic

Nathan en Michael van O’rèn laten met hun collecties altijd hun patriottisch hart zien. Ze maken onder andere coole sweaters met slogans als 'Petit Belge' of 'Belgique Belchique' op. Het is dus bijna logisch dat de bezielers van de 'patriotic chic' Laura Tesoro kleden op haar grote dag.
 

Laura Tesoro Eurovisie

 

Het wordt een prachtig ensemble met fonkelende pailletten tijdens het optreden, en ook op de rode loper zal Laura qua glamour niet moeten onderdoen voor andere kandidaten. Het volledige team zal in O’Rèn-stijl (drie)kleur bekennen. Voorlopig moeten we er onze verbeelding bij gebruiken, want pas op 12 mei zullen we de veelbesproken outfit van Laura Tesoro zien.

 

What's the pressure?

Verder lossen de jongens enkel dat onze Belgische kandidate (waarschijnlijk) haar favoriete sneakers zal dragen. Een voorsmaakje krijgen we te zien in de videoclip van 'What’s the Pressure', want ook daar draagt Laura een creatie van O’Rèn.

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Of er veel 'pressure' mee gemoeid is? Michael: 'Uiteraard ervaren we dit als een belangrijke mijlpaal in onze carrière, maar tegelijkertijd klopt het voor ons ook. We hebben er namelijk altijd al van gedroomd om aan een zo groot mogelijk publiek te laten zien hoe ons land een belangrijke bron van inspiratie is in al onze collecties.'
 

12 points go to…

Op 12 mei neemt Laura deel aan de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival. Kan ze zich kwalificeren, dan zal Laura ons land vertegenwoordigen in de grote finale op 14 mei .

 

Flair sprak onlangs met Laura Tesoro. Lees hier het volledige interview.
 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content