https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Uitgetest door de beautyredactie

De beautytest: Clarisonic reinigingsborstel

Een schonere, zachtere, mooiere huid die straalt en minder verwijde poriën en rimpeltjes krijgt. Reinigt zés keer beter dan enkel je handen door 300 bewegingen per seconde. De Clarisonic reinigingsborstel belooft véél. Wij deden de test en geven een eerlijke review.

Wat is Clarisonic?

In het kort: een borsteltje dat maar liefst 300 keer per seconde beweegt (microbewegingen zelfs) zodat je huid extra grondig gereinigd wordt. De borstel draait niet rond zodat de reiniging in alle zachtheid gebeurt.

De belofte?

De sonische methode reinigt zes keer beter dan wanneer je je gezicht enkel met je handen en reinigingsproduct wast. Hierdoor is je huid uiteraard    schoner, maar gaat ze ook zachter en mooier worden en krijgen wijde poriën en rimpeltjes minder kans. Ook worden de       producten die je na de reiniging smeert beter opgenomen. Doordat de reiniging niet agressief is (de borstel trilt niet of draait niet rond zoals bij sommige andere reinigingsborstels), mag je hem twee keer per dag gebruiken.

De test

We weten, hij is al enkele maanden op de markt, maar we wilden hem eerst grondig testen voor we er een oordeel over schrijven. Ik probeerde hiervoor al andere reinigingsborstels en wat meteen opvalt is dat deze heel zacht tewerk gaat. Op het eerste zicht lijkt hij minder grondig, omdat hij niet heftig ronddraait, maar na afloop voelt mijn huid superproper aan. En glad, én zacht. Al na één keer.

Met een schuimend product heb ik inderdaad het gevoel dat hij extra diep inwerkt en voelt mijn huid ietsjes trekkerig aan net na het reinigen. Metéén smeren dus en ik merk dat mijn dag- en nachtcrème veel beter versmelt met mijn huid.

De eerste dagen dacht ik dat ik hem maar eventjes zou gebruiken wegens 'te veel gedoe', maar het is zo gemakkelijk dat ik hem nu, enkele maanden na de lancering, nog elke dag twee keer gebruik. 60 seconden voor een mooiere huid, dat heb ik er wel voor over.

Ook handig: je kan hem opladen in het stopcontact, daarna houdt hij het wel 12 dagen uit, als je hem twee keer per dag gebruikt. Er komt ook een plastic hoesje bij, handig voor op vakantie of een weekend weg.

Het verdict?

Hij werkt perfect, doet wat hij belooft en dat is in de beautywereld al veel waard. Je merkt al resultaat na één keer gebruiken. Eén minpuntje: de prijs. 149 euro is niet gratis, verre van, maar voor deze keer vind ik het zijn geld wel waard. Nooit zou ik zoveel geld aan een crème geven (na een maand smeren is hij op), maar deze borstel gaat lang mee (je koopt de borstelkopjes apart bij) en je merkt écht een verschil op je huid.

Clarisonic – € 149 – bij Ici Paris XL, www.iciparisxl.be. Nu ook verkrijgbaar in kleurtjes.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content