Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Het hoogzwangere model kon er niet bij zijn op de rode loper, maar ze toont toch hoe ze haar kapsel en make-up deed voor deze speciale avond.

HAHA: Chrissy Teigen post hilarische haar- en make-up-tutorial voor MET Gala

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Het MET Gala vond gisteren plaats in New York en natuurlijk waren alle grote sterren aanwezig. Chrissy Teigen stond tot haar grote spijt niet op de rode loper omdat ze hoogzwanger is. Toch kon het model het niet laten om een volledig van de pot gerukte en keigrappige haar- en make-up-tutorial te posten.


Het jaarlijkse MET Gala in het Metropolian Museum of Art in New York is volgens Vogue ‘fashion’s biggest night out’. Elke ster is al maanden op voorhand bezig met welke outfit hij of zij zal dragen, want opvallen op de rode loper is de boodschap. Rihanna, Blake Lively en Kim Kardashian deden wat van hen verwacht werd en stalen de show.

Ongenoegen


Chrissy Teigen vult normaal dat rijtje aan en is een vaste gast op dergelijke evenementen, maar deze keer moest ze alles volgen vanuit haar zetel thuis. Het model is momenteel namelijk hoogzwanger van haar tweede kindje met hubby John Legend. Chrissy staat bekend om haar grappige posts op sociale media en ze haalde haar heerlijke humor nog eens boven om haar ongenoegen te uiten over haar afwezigheid op deze editie van het MET Gala.

Bolle buik


‘Ik wacht tot het mijn beurt is op de rode loper van het MET Gala’, schreef Chrissy op haar Instagrampagina. ‘Het is altijd een eer.’ Daarbij postte ze een foto van zichzelf, natuurlijk niet voor de honderden fotografen in New York, maar wel languit liggend in de zetel met haar ontblote bolle buik duidelijk zichtbaar. Ondertussen speelt ze een spelletje en staat op de achtergrond de televisie op. Een tikkeltje minder glamoureus, maar wel keigrappig!

Messy bun


Daarbij liet Chrissy het niet. Ze ging zelfs nog een stapje verder. Ze gaf in haar twee volgende posts een compleet van de pot gerukte tutorial over haar kapsel en make-up die ze zogezegd speciaal voor deze belangrijke avond koos. ‘Ik wilde echt het ‘Heavenly Bodies’-thema belichamen en ik denk dat we daar supergoed in geslaagd zijn’, lacht Chrissy. ‘Eerst en vooral heb ik mijn haar gisteren gewassen met shampoo. Terwijl het droogde, heb ik de delen van mijn lichaam die ik nog kan zien geschoren. Daarna heb ik mijn haar met een handdoek gedroogd. Ik gebruikte tot slot een rekkertje om een staartje te maken en ik trok er rond mijn oren en nek enkele plukjes uit.’ Of met andere woorden: een just out of bed messy bun.

No make-up


Ze wilde ook nog haar make-uproutine voor het MET Gala tonen, maar deelde dan toch maar gewoon een foto zonder make-up. ‘Ik ben eerlijk gezegd gewoon heel jaloers dat ik er niet bij ben’, geeft Chrissy eerlijk toe. ‘Ik moet ook meer water drinken!’ Het model kan er wel mee lachen dat ze het evenement aan haar neus moest laten voorbijgaan, maar haar laatste post toont dat ze toch een beetje groen lacht.

‘Perfectie’


Haar volgers vinden het alleszins niet jammer dat ze hun idool niet in New York op de rode loper zagen verschijnen, maar in hun Instagramfeed: ‘Je bent zo grappig’, ‘Ik moet altijd zo hard lachen met jouw posts’ en ‘Dit is wat ik wil zien op sociale media’. Ook haar make-up-tutorial of het gebrek eraan valt in de smaak: ‘Je bent prachtig zonder schmink’, ‘Schoonheid’ en ‘Perfectie’ zijn maar enkele van de positieve reacties.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '