Home celebs Kim Kardashian en Chrissy Teigen tonen zich van hun grappigste kant op...

Kim Kardashian en Chrissy Teigen tonen zich van hun grappigste kant op Twitter

De twee vriendinnen drijven de spot met de Twitter-wijsheden van Kanye West.

Het leek er even op dat Twitter het zonder Kanye West moest stellen, maar gelukkig besloot hij de wereld opnieuw te verblijden met zijn doordachte wijsheden. Eén van die recente uitspraken sprong in het oog van vrouwlief Kim Kardashian en die reageerde met een grappig antwoord. Haar vriendin Chrissy Teigen – Twitter-comedienne die ze is – ging daar maar al te graag in mee.

‘Sometimes you have to get rid of everything’, was een van de talrijke diepe uitspraken die gisteren op het Twitterprofiel van Kanye West verschenen. Wie had gedacht dat de rapper op sociale media nòg onduidelijker kon communiceren dan in het echt? Zijn vrouw Kim had er ook wat vragen bij, zij reageerde met de volgende tweet.

Chrissy Teigen, vrouw van John Legend en vriendin van Kim en Kanye, moeide zich maar al te graag in de discussie. Zij bood Kim een helpende hand aan en vooral een plek om te slapen indien Yeezy het écht meende en haar aan de deur zou zetten.

Kim Kardashian wees haar vriendin er even op dat één matras wellicht niet zou volstaan voor haar én haar kroost. En drukte nog even haar verwarring uit in een erg droge tweet. Wij wisten niet dat je dit soort humor in je had, Kim.

Wat Kanye nu precies onder ‘everything’ verstaat is intussen nog steeds niet duidelijk. Wij weten wel één ding. Als thuiszitten met hun kinderen gelijkstaat aan nog meer van deze grappige discussies tussen Kardashian West en Teigen dan houden wij met plezier onze Twitterfeed in de gaten.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.