Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Mét tips om modeblunders te vermijden.

CHLOË’S CLOSET: 3 easy peasy looks voor huwelijksgasten met een outfitcrisis

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist


Wedding season is upon us, en dat betekent dat de vraag ‘Wat ga ik aandoen?’ minstens 5 keer per dag door je hoofd spookt. Heb je na verschillende scrolsessies op Instagram nog steeds geen idee in welke outfit jij op dat langverwachte trouwfeest zal schitteren? Online moderedactrice Chloë geeft je 3 opties waarmee je iedereen het nakijken geeft.


Een van de leukste postitems om te ontvangen? Huwelijksuitnodigingen, uiteraard. Hoewel het een hele eer is om een stoeltje op die plechtige gebeurtenis te bemachtigen, brengt zo’n uitnodiging ook heel wat keuzestress met zich mee. Je wil niet alleen een look waarmee je de bruid niet overschaduwt, maar ook nog eentje waarin je achteraf helemaal los kan gaan op klassiekers als ‘Les Lacs du Connemara’. Uiteraard is wit uit den boze, maar ook deze drie modeblunders voorkom je maar beter op de hoogdag van je beste vriendin, collega of nichtje.

  • Torenhoge hakken: loop jij doorgaans op comfy sneakers? Dan is het geen slim idee om op zo’n belangrijke dag stiletto’s aan je voeten te schuiven.  Opteer eerder voor strappy sandals met een halfhoge hak, of ga gewoon voor fancy platte muiltjes.
  • Té sexy: om meningsverschillen met de preutse tante te voorkomen, opteer je het best voor een óf een kort jurkje óf een jurk met decolleté. Je zet daarmee volop in op elegantie in plaats van de ordinaire toer op te gaan. Een open rug kan uiteraard wel, maar voor de religieuze ceremonie neem je dan wel een cardigan mee.
  • Wandelend make-uppalet: wees niet overenthousiast als het op make-up aankomt. Sla dus vooral niet aan het experimenteren op belangrijke dagen als deze. Vergeet die perfecte cat eye of complexe contouring als je die nog nooit eerder (succesvol) uitprobeerde.


 

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Deze items gebruikt Chloë in haar video


Look 1

  • Lange jurk met bloemenprint – € 59,99 – Y.A.S


Look 2 


Look 3

  • Donkerblauwe jumpsuit – 109,99 – Y.A.S (binnenkort verkrijgbaar)


De overige items zijn persoonlijke stukken.

Meer mode: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '