https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Joppe De Campeneere

Kleurrijk, smokey of full-on sparkly: je kiest hoe ver je wil gaan.

Catwalk-It-Yourself: Kom verrassend uit de hoek met een lower lashline party

Yes, vanaf nu is het niet enkel meer boven de ogen te doen als het aan de beautywereld ligt. De onderste wimperrand werd lang vergeten of hoogstens een beetje aangezet, maar daar komt nu verandering in. Meer nog: de lower lashline kan zelfs de ster van de show zijn. Business on top, party on the bottom! 

Op de catwalk zagen we het onder andere bij Shiatzy Chen: de dramatische lower lashline is helemaal in. Kleurrijk, smokey of full-on sparkly: je kan zelf kiezen hoe ver je wil gaan. Als je wil, hou je het fris en licht, of je gaat voluit voor donker en dramatisch. Het leuke aan deze trend is dat je er alle kanten mee uit kan

 

Pop of yellow

Simpel en luchtig, zo kan je deze look het best omschrijven. Hiervoor heb ik gewoon de gele oogschaduw uit het Urban Decay Full Spectrum Palette aangebracht onder mijn onderste wimperrand en die een beetje geblend. Aan de buitenkant van m’n oog heb ik de oogschaduw een klein beetje naar boven 'gewingd', om mijn oog optisch te liften. Een makkelijke truc die een wereld van verschil maakt! Afwerken met een laagje mascara op de wimpers en you’re ready to go. 

 

Joppe De Campeneere

 

Zwoel en smokey

Als het wat dramatischer mag, is er natuurlijk de smokey-optie. Voordeel aan deze vorm van smokey eyes is dat-ie veel makkelijker tot een goed einde te brengen is, met een minimaal risico op panda eyes. Breng een zwarte eyeliner aan in je waterlijn en maak die smokey met zwarte of grijze oogschaduw. Met een beetje highlighter in je binnenste ooghoek krijg je een open blik. Een extra laagje mascara op de bovenste én onderste wimpers maakt het intense plaatje compleet. 

 

Joppe De Campeneere

 

Glitter on the go

Deze is ideaal voor festivals en – laat ons eerlijk zijn – ook voor een les- of werkdag die wel wat extra glamour kan gebruiken. Met deze glitterlook maak je jezelf en de mensen rondom je alleszins instant gelukkiger! Voor een nette applicatie die de hele dag mooi blijft, gebruik je het best een glitterlijm of een mixing medium. Zo’n mixing medium meng je gewoon met je glitter, en die breng je vervolgens aan waar je wil. Zo gaat hij de hele dag nergens meer naartoe. Deze looks zijn trouwens perfect om van day to night te gaan: je kan de smokey eye overdag dragen, en voor ’s avonds voeg je gewoon de glitters toe. Helemaal partyproof! 

 

Joppe De Campeneere

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content