Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© buffalo

Wij vinden de skates stiekem zelfs toffer dan hun plateauzolen.

HEBBEN: Buffalo brengt zalige rolschaatsen uit

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De Buffalo’s die we (bijna) allemaal als klein meisje droegen, zijn helemaal terug hip. Al zijn de meningen over die plateauzolen verdeeld. De rolschaatsen die het merk nu uitbrengt daarentegen, die komen wél op onze wishlist.


De nineties zijn back! We luisterden al jarenlang naar de heerlijke foute muziek uit die periode, en nu mogen we ons ook opnieuw kleden zoals toen. Buffalo’s waren een icoon in de jaren 90. Ieder meisje had zo een paar schoenen met gigantisch hoge plateauzolen in haar kast staan of droomde ervan. Sinds 2018 zagen we de schoenen al opnieuw in het straatbeeld opduiken, en Buffalo is niet van plan opnieuw te verdwijnen.

Stoere bliksemschicht


Het merk lanceerde een volledig nieuwe collectie met onder andere roze glitter Buffalo’s, hippe sandalen en pumps met vlammen. Ze gaan nu zelfs een stukje verder en brengen in samenwerking met Rio Roller Skates twee paar zalige rolschaatsen uit. The Buffalo Roller Skates zijn verkrijgbaar in het zwart met een stoere bliksemschicht op de zijkant of in het wit met coole rode accenten. Het zijn klassieke skates met twee rijen van twee wieltjes, een elegant hakje en een vetersluiting.

Heb je zin om wat meer te bewegen, maar niet in het bijhorende gepuf en gehijg in de fitness? Dan zijn deze rolschaatsen zeker iets voor jou. Het is een plezante manier om te sporten, het is heel effectief voor de beenspieren en voor een mooie poep, én dankzij deze paartjes zie je er ook nog eens superfashionable uit. De witte skates kosten 119,90 euro en voor de zwarte leg je 129,90 euro neer. Je kan ze op hun website bestellen. They see me rollin’.

The Buffalo Roller Skates


The Buffalo Roller Skates


The Buffalo Roller Skates


[td_smart_list_end]

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '