Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Voor wie niet bekend is met ‘zilvershampoo’, dit soort shampoo is altijd blauw of paarsachtig van kleur en helpt blonde lokken om hun koele kleur te behouden.'

Flair Beauty testteam: Blonde Care Shampoo van Hask

Beautyvlogger Charlotte (26) heeft een onvoorwaardelijke liefde voor warme oogschaduwkleuren en voert een eeuwige zoektocht naar de meest ‘onzichtbare’ foundation. Ze heeft meer lipsticks dan kledingstukken en staat bij vriendinnen bekend als aanspreekpunt voor gratis beautyadvies.


Blonde Care Shampoo van Hask: 9/10


Prijs/kwaliteit

€ 7,99 voor een paarse shampoo die zo goed werkt, vind ik écht weinig.

Textuur/geur

Voor wie niet bekend is met ‘zilvershampoo’, dit soort shampoo is altijd blauw of paarsachtig van kleur en helpt blonde lokken om hun koele kleur te behouden. Hij heeft een aangename kamillegeur, ideaal dus om ’s avonds te gebruiken, aangezien kamille een rustgevend effect heeft.

Pluspunten

Ik heb alleen de shampoo gebruikt (er bestaat ook een bijbehorende conditioner), maar dat was al voldoende om mijn haar na één wasbeurt die mooie assige kleur te geven waar ik van hou. Als ik mijn haar een paar dagen niet heb gewassen, krijgt het een iets warmere, gelere schijn, en deze shampoo toverde die meteen weg. Veel goedkope zilvershampoos hebben de neiging om je haar uit te drogen, maar deze deed net het tegenovergestelde. Mijn haar voelde superzacht na de wasbeurt (ik gebruikte ook wel mijn vertrouwde conditioner), glansde mooi en bleef ook extra lang vetvrij.

Minpunten

Geen.

Zou ik het opnieuw kopen?

Ja! Ik denk dat deze voortaan de plaats van mijn vertrouwde (en duurdere) paarse shampoo inneemt.

Sinds ik jaren geleden overschakelde van lichtbruin naar blond haar, is het altijd mijn streefdoel geweest om mijn haarkleur zo koel en assig mogelijk – en tegelijk ook gezond – te houden. Mijn trouwe partner in crime daarvoor is een shampoo-en-conditionerduo van een professioneel, niet nader genoemd, kappersmerk. Eerder aan de prijzige kant, dus. De goedkopere paarse of blauwe shampoos die ik met goede hoop uittestte, waren telkens een ontgoocheling, ze haalden de warme tonen niet voldoende uit mijn haar of maakten mijn haar droog en stroachtig. Ik was dus oprecht verrast door het mooie en hydraterende effect van deze shampoo.

Blue Chamomile & Argan Oil Blonde Care Shampoo – € 7,99 – Hask, verkrijgbaar bij Di.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '