Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: trendmood1

Vorig jaar werd er al een vloeibare blush gelanceerd en nu komt er dus ook highlighter uit

Benefit brengt binnenkort een Dandelion-highlighter uit en wij zijn nu al verliefd

Benefit is – hands down – een van onze favoriete make-upmerken. De producten zijn van hoge kwaliteit, hebben een superschattige verpakking én ze krijgen ook steeds een leuke naam met zich mee. Toen we hoorden dat er binnenkort ook een Dandelion-highlighter op de markt komt, waren we dan ook meteen razend enthousiast.

Benefit staat bekend om zijn wenkbrauwproducten, maar ook zijn blushes zijn echt ge-wel-dig. Een van onze favorieten? Dat is zonder twijfel Dandelion, een prachtige babyroze kleur. Toen we hoorden dat er ook een bijbehorende highlighter uitkomt, was onze dag meteen geslaagd.
 

Dandelion Twinkle bevat prachtige roze glitters en is ideaal voor bleke huidjes. Enige nadeel? We moeten nog wachten tot juni, want dan ligt dit pareltje pas in de winkel. Gelukkig heeft het make-upmerk nog enkele releases op de planning staan die ons ondertussen zoet (en onze portemonnee leeg) houden.

De nieuwe lipsticks en oogschaduwdoosjes zijn te koop vanaf februari en de GALifornia-blush komt er in maart. Time to get excited!
 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '