Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Dankzij onze nieuwe beautyfarmpocket kunnen jij én je plus-one genieten voor de prijs van één. 😍

UITGETEST: brandmanager Margaux ging relaxen bij wellnesscentrum Lavabeau in Erembodegem

De redactie

Jippie, dankzij onze nieuwe beautyfarmpocket die je deze week bij je Flair vindt, kunnen jij én je plus-one weer even helemaal genieten voor de prijs van één. Klinkt dat niet zalig?! Brandmanager Margaux ging relaxen bij wellnesscentrum Lavabeau in Erembodegem.

Op een boogscheut van Aalst ligt wellnesscentrum Laveau verscholen in het groen. In deze prachtig gerenoveerde vierkantshoeve ontvangt de lieve eigenares Els je al twaalf jaar met de glimlach. Wij trokken een volledige dag uit om onszelf te laten onderdompelen in dit rustgevende wellnessparadijs. ’s Ochtends worden we door Els verwelkomd met een heerlijk ontbijtje: fruitsap, yoghurt, broodjes, beleg, granola… alles staat er klaar om de dag goed te starten. Dan is het tijd voor onze eerste behandeling: een zalige rugmassage met wittethee-olie waarbij ook de kruidenstempels en cups worden bovengehaald voor een extra ontspannend gevoel. Ik voel de spanning in mijn lichaam al serieus afnemen, en we zijn nog maar begonnen!

massage

Daarna volgt een volledige bodyscrub met sinaas-citroenzeezout om alle dode huidcellen te verwijderen. Resultaat: een zijdezacht velletje! Bij Lavabeau is er veel aandacht voor details, zo worden bijvoorbeeld de geuren van onze massageolie afgestemd op het seizoen en wat we zelf graag ruiken. Frisse, zachte oliegeuren voor de zomer, warmere voor de winter. Ook ons gelaat en hals krijgen een grondige behandeling waarbij Els en haar team de juiste producten en aanpak kiezen op basis van je huidtype. Onzuiverheden worden weggewerkt, dode huidcellen weggescrubd en onze huid intens gehydrateerd. Ook onze wenkbrauwen en bovenlip worden nog netjes geëpileerd voor een piekfi jn resultaat. We krijgen tot slot een vapozone en ultrasoon masker opgezet die de doorbloeding in het gezicht helpt verbeteren. Terwijl we er tien minuutjes uitzien als robots, krijgen we nog een deugddoende voetmassage.

Dry floating-massage

Van al dat relaxen krijg je uiteraard honger, tijd voor een verkwikkende lunch met – Flair zou Flair niet zijn mocht dit niet inbegrepen zijn – een glaasje cava! Na de middag mogen we nog de dry floating-massage uittesten, waarbij je in badjas op een soort luchtmatras gaat liggen op het water. De luchtmatras sluit zich rondom je onderlichaam waardoor je niet nat wordt, maar wel heerlijk op het water drijft. Nul drukpunten en een ontspannende ademhalingsmeditatie in de oren: heaven! We genieten daarna van een hydraterende en ontspannende lavendelpakking van de rug, waarna we nog 20 minuten in de Brainlight- massagestoel plaats nemen om die laatste restjes spanning eruit te krijgen. En alsof dat allemaal nog niet genoeg was om helemaal te ontspannen, mogen we nog een uurtje genieten van het uitgebreide aanbod wellnessfaciliteiten.

Een glaasje cava in de jacuzzi, even de poriën openzetten in het stoombad, afkoelen buiten met de stortemmer om daarna weer op te warmen in de Finse sauna of infrarood cabine. You name it, Lavabeau heeft het! Als afsluiter krijgen we nog koffie, thee en een verfrissend ijsje voorgeschoteld. Lavabeau is echt een topadresje waar je zo in de watten wordt gelegd dat je er gegarandeerd wil terugkomen. Wij alvast ook!

Beautyfarm
Ontdek de pocket!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '