Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Dankzij onze nieuwe beautyfarmpocket die je deze week bij je Flair vindt, kunnen jij én je plus-one genieten voor de prijs van één.

UITGETEST: socialmediamanager Demi kreeg een make-over in Café Beauté

Jippie, dankzij onze nieuwe beautyfarmpocket die je deze week bij je Flair vindt, kunnen jij én je plus-one weer even helemaal genieten voor de prijs van één. Klinkt dat niet zalig?! Socialmediamanager Demi (23) nam haar mama mee op verjaardagsweekend en ging voor een birthday make-over bij Café Beauté in Hasselt.

Om mijn mama’s 47ste verjaardag te vieren, nam ik haar mee naar het mooiste, hipste en gezelligste plekje in Hasselt: Café Beauté. Om het in 2022-termen te zeggen: het is een waar Instagramparadijs. Alles is er roze – ja, zelfs het toilet! – en als het niet roze is, is het gehuld in een ander cute pastelkleurtje. Of met andere woorden: mijn droom. Het begin van een leuke dag? Yep. Het begin van een gezellig verjaardagsweekend? Da’s zeker.

‘Dat was zoooo fijn!’

We worden zó warm ontvangen dat het bijna aanvoelt als thuiskomen. Ik voelde me echt op m’n gemak, mede doordat ik helemaal matchte met het interieur. Zelfs mama, die normaal gezien niet zo’n beautyfan is, zag er al een heel stuk relaxter uit dan tijdens de wandeling erheen. Om even kort te schetsen: mama gebruikt totaal geen make-up en draagt haar haren meestal in een staart. Een gelaatsbehandeling heeft ze ook nog nooit gehad, dus voor haar was dit allemaal redelijk nieuw en spannend. Net daarom liet ik haar als eerste aan de gelaatsbehandeling beginnen... en ook omdat ik mijn heerlijke cappuccino nog wilde opdrinken.

Zo’n halfuurtje later kwam ze terug uit de cabine met een grote smile op haar gezicht. ‘Dat was zoooo fijn!’, fluisterde ze toen ze langs me liep. Vooral het voetmasker vond ze zalig. Terwijl mijn mama plaatsnam in de make-upstoel, mocht ik naar binnen. En daar kwam ik écht even in een oase van rust terecht. Het licht was gedimd, het rook er lekker en het bedje zag er supercomfortabel uit. Ik heb het niet zo op voeten, dus het idee dat er iemand aan mijn voeten zou zitten vond ik een beetje ongemakkelijk. Toch voelde het heel ontspannend toen Sofie – de schoonheidsspecialiste – de voetmaskers aanbracht. Toen ze begon aan de gelaatsverzorging kwam ik écht helemaal tot rust. Het voelde zó fijn dat ik in mijn hoofd al aan het plannen was wanneer ik zou terugkomen.

Birthday glam

Een goed halfuurtje later was het mijn beurt om plaats te nemen in de make-upstoel. ‘Doe maar wat je wil’, zei ik. Ik hou enorm van felle oogschaduw en ik zag dat ze er daar genoeg van hadden. Terwijl de make-upartieste mij de mooiste roze-paarse oogschaduwlook ever gaf, zag ik mijn mama met gekruld haar in de kappersstoel zitten. Mijn al gekrulde haren zouden ze ook nog even bijwerken, dus we zagen er allebei echt feestelijk uit. Mama’s make-up was zacht, maar toch met de nodige birthday-glittertjes op haar ogen. Ze straalde enorm.

Toen we er allebei spic en span uitzagen, zocht ik nog even naar de paarse glitteroogschaduw die ze bij mij hadden gebruikt, want die wilde ik uiteraard zelf ook hebben. En guess what? Toen we hadden afgerekend, kreeg mama er nog een lief verjaardagskaartje en cadeautje bovenop. Het was écht een topdag, en ik zou het zo allemaal opnieuw willen doen. Mama ook trouwens, want toen we Café Beauté verlieten, zei mama al dat ze dit wel elk jaar zou willen doen op haar verjaardag. Zo, dan hoef ik vanaf nu ook nooit meer lang na te denken over een verjaardagscadeau.

Beautyfarm

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '