Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Karolina Grabowska, Pexels

Wij geven enkele tips!

Hoe laat ik mijn ogen stralen zonder veel make-up?

Hoe kan je je ogen extra kracht bijzetten zonder veel make-up te gebruiken? In een nieuwe Frequently Asked Beauty Questions verzamelden we enkele tips om een frisse blik te creëren zonder al te veel producten.

We geven je enkele tips om op een naturelle manier – en dus zonder veel make-up – een frissere blik te creëren. Je kan er slechts eentje toepassen of je kan er meerdere combineren. Aan jou de keuze!

Wimpers krullen

Wimpers krullen

Wimpers krullen

€ 17,95  –  Tweezerman

Mooi gekrulde wimpers openen je blik, waardoor je er wakkerder uitziet. Heb je van nature gekrulde wimpers, dan kan je deze stap overslaan. Zijn je wimpers recht en/of kort, dan gebruik je een wimperkrultang om ze te krullen voor je mascara aanbrengt.

shop hier

Mascara aanbrengen

Mascara aanbrengen

Mascara aanbrengen

€ 24,95  –  Rainpharma

Als er één stap is die je niet wil overslaan, is het wel mascara. Heb je blond haar en een lichte huid en wil je voor een subtiele look gaan, dan kan je bruine mascara gebruiken. Ben je een donkerder type of mag het voor jou gewoon wat intenser, dan gebruik je zwarte mascara.

Een volumemascara maakt je wimpers voller en je blik intenser, terwijl een lifting mascara de krul benadrukt en je ogen meer opent.

shop hier

Onzichtbaar oogpotlood

Onzichtbaar oogpotlood

Onzichtbaar oogpotlood

€ 7,95  –  NYX Professional Makeup

Breng op je onderste waterlijn een oogpotlood aan dat matcht met jouw huidtint. Dit opent je ogen en geeft je meteen een frissere en wakkere blik, zonder dat je ziet dat je make-up op hebt.

Wonder Pencil van NYX Professional Makeup kan je voor je lippen, ogen en gelaat gebruiken en bestaat in 5 tinten.

Shop hier

Donker lijntje

Donker lijntje

Donker lijntje

€ 2,95  –  Yves Rocher

Wil je je blik nog wat intenser maken, dan kan je een donker oogpotlood gebruiken op je bovenste waterlijn en tussen je bovenste wimpers. Gebruik bruin als je het subtiel wil houden of zwart als het wat harder mag. Je ziet nauwelijks dat je oogpotlood op hebt en toch zullen je ogen meer spreken.

shop hier

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '