Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

REVIEW: Sebastian Professionals

Is het een permanentje? Wel nee! Ik heb voor dit resultaat alleen maar wat haar producten en een föhn gebruikt... welke producten zorgen voor dit massive volume resultaat? 

Geen permanentje! Het zijn deze producten van Sebastian Professionals, een merk die je in de kapsalons kunt vinden.

Dat het merk te koop is bij enkel kapsalons, hoeft natuurlijk nog niet te betekenen dat het ook echt daadwerkelijk goed is. Ik test het uit! Om te beginnen gebruik ik de tube Sebastian Eruptek waar een klei-achtige gel in zit. Je kan het product op droog haar en vochtig haar aanbrengen. Als je het op vochtig haar aanbrengt, krijg je een expressief volume resultaat. Dat lijkt me wel wat, dus ik maak eerst mijn haar een beetje nat. 

Ik kneed het plakkerige mengsel in mijn haar en ik föhn het droog. Ik voel dat mijn haar een stuk stugger aanvoelt. 

Nadat mijn haar helemaal droog is gebruik ik Sebastian Resintek. Resintek zorgt voor een hyperglans die heel lang aanhoudt. Met dit vloeibare mengsel kun je je kapsel eindeloos her-modelleren, als ik de verpakking moet geloven.

Ik kneed het vloeibare mengsel in mijn haar en ze hebben echt gelijk. Ik kan alle kanten op met mijn haar! Mijn haar wordt wel heel erg ruw, dus het voelt niet echt lekker aan. Wél heb ik een enorme boost volume en komen al mijn krullen terug. Ik had vroeger heel veel kleine krulletjes, maar die heb ik in geen jaren meer gezien. Nu zijn ze er ineens weer!

Wat een verschil he! Ik zal deze combinatie van producten niet elke dag gebruiken omdat mijn haar zo ruw aanvoelt, maar het is wel heel leuk voor wat afwisseling. Ik heb ineens een enorme coupe met krullen terwijl ik normaal een beetje slag heb. Ik ben fan!

Wil jij ook zo’n enorme bos met krullen? Loop dan even langs je kapper en vraag naar de Sebastian Professionals lijn. Ze zullen zeker weten waar je het over hebt en kunnen je advies geven over welk product geschikt is voor jouw haar.

Meer volume reviews? Check dan hier Myrthe’s ervaringen met volume poeder.

Partner Content

' ' ' '