Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Caudalie

Je natuurlijke collageenproductie zal vervijfvoudigen!

MUST TRY: dankzij dit product wordt je huid steviger, voller en jonger

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Geloof het of niet, maar je huid verliest wel degelijk aan stevigheid. Wanneer je ouder wordt, daalt je productie van collageen en hyaluronzuur en daardoor ontstaan er zichtbaar steeds meer rimpels. Smeren is dus de boodschap (ook nu al)! En daarvoor is de Resveratrol-Lift-collectie van Caudalie hét wondermiddel.

Met ingrediënten die rechtstreeks uit de wijnranken komen, zien wij Caudalies producten al helemaal zitten. Maar dat ze elk huidtype opnieuw doen stralen, is natuurlijk het allerbeste nieuws. En daar is hun Resveratrol-Lift-collectie het beste bewijs van.

De lijn bevat drie key ingredients. De vegan (!) collageenbooster verstevigt de huid door in te werken op alle huidlagen. Het natuurlijke hyaluronzuur maakt de huid dan weer voller. En tenslotte stimuleert resveratrol, getrokken uit wijnstokken, de proteïnen in de huid.

Hyaluronzuurproductie verdubbelt

Het gevolg? Je natuurlijke collageenproductie vervijfvoudigt en je hyaluronzuurproductie gaat maal twee. Met andere woorden: bye bye, rimpeltjes en hallo verstevigde, vollere en jongere huid! De verpakking is bovendien zero waste, 100 % recycleerbaar en bestaat uit lichter FSC-papier (FSC is het internationaal label voor duurzame bosbouw, red.).

Kies jij voor een verstevigende kasjmiercrème met basilicum, citroengras, kamille, tijm en oranjebloesem? Of voor een liftende oogverzorging met onder andere quinoa-extract? Of ga je gewoon voor de combinatie van de vijf producten? Prijzen variëren tussen de € 40,50 en € 52,80.

De Resveratrol-Lift-collectie is verkrijgbaar op caudalie.com, bij de apotheken en parafarmacieën en in de Caudalie SPA Boutiques in Brugge en Brussel. Daar kan je ook een gelaatsbehandeling laten doen met de Resveratrol-Lift-producten.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '