Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Relaxen in een rodewijnbad bij Thermae 2000: ‘Een glas wijn maakt alles gezelliger. Een bad vol wijn? Nog meer!’

Charlotte (30), beautyredactrice, ontwikkelde haar make-upskills door urenlang naar tutorials te kijken en volgde ook een opleiding visagie. Ze heeft een onvoorwaardelijke liefde voor een gezonde, glowy skin en naturelle make-up. Niets helpt haar meer te ontspannen dan de producten in haar badkamerkast te ordenen volgens ‘eerstvolgend-te-testen’.

Vino Therapy bij Thermae 2000 : 8/10

Prijs/kwaliteit

Het is niet goedkoop, maar wel een eerlijke prijs voor een wellnessbehandeling.

Hoe werkt het?

Bij Thermae 2000 in Valkenburg kan je gaan relaxen in een bubbelend bad vol rode wijn, met uitzicht op het prachtige heuvellandschap. Of je er ook een glas rode wijn bij krijgt? Natuurlijk! Voor het bad wordt de wijnpulp van het nabijgelegen wijndomein St. Martinus gebruikt. In de schil van de druif is van nature resveratrol aanwezig, een krachtige antioxidant die je huid helpt te herstellen van schade door uv-straling en tegelijkertijd veroudering tegengaat.

Pluspunten

  • Het baden voelt super luxueus en de locatie is fantastisch, wat een uitzicht!
  • Na het baden voelde mijn huid ontzettend zacht en soepel. Ik merk zelfs op dat mijn keratosis pilaris, de rode bultjes op mijn bovenarmen, fel verminderd is. Toeval of niet?
  • Het is gewoon een superfijne activiteit om samen met je partner, een vriend of vriendin of (in mijn geval) je mama te doen. Een glas wijn maakt alles gezelliger en een bad vol wijn nog meer!

Minpunten

  • Niet écht een minpunt, maar wel grappig: na het bad moet je je bikinibroek even uitspoelen, want de wijnpulp durft zich te verzamelen op onverwachte plekjes. 

Een blijver?

Misschien iets te prijzig om op regelmatige basis te doen, maar ik weet waar ik naartoe ga als ik eens een romantisch uitje wil plannen.

Productinfo

Duo Experience (60 minuten) – € 99 (voor 2 personen) – Thermae 2000, meer info op Thermae.nl.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '