https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Van de bolle pony van Taylor Swift tot de zijdelingse froufrou van Reese Witherspoon.

BANGS, BABY: de beste pony’s voor elke gezichtsvorm

Should I get bangs?, is een vraag die elke vrouw zich minstens een keer in haar leven stelt. Ons advies? Gewoon doen! Misschien draait het uit op een gevalletje ‘een-keer-en-nooit-meer’, evengoed ontdek je na al die jaren eindelijk ‘jouw’ kapsel. Wij lijsten hieronder de beste pony’s voor elke gezichtsvorm op zodat je alvast niet met krokodillentranen het kapsalon verlaat.

Ovaal gezicht zoals Dakota Johnson


Goed nieuws voor vrouwen met een ovaal gezicht: zo goed als elke pony staat jou. Maar de kaarsrechte, warrige froufrou accentueert je gezicht het best. Vraag je kapper om je lokken op die manier te knippen dat je pony net tussen je wenkbrauwen en je wimpers valt. Houd de zijkanten iets langer dan de rest van de pony, zo kan je ‘m makkelijk opzij kammen of er ‘gordijntjes’ mee maken.

Rond gezicht zoals Taylor Swift


Aangezien een pony een rond gezicht voller kan doen lijken, is het belangrijk om eerst goed met je kapper te overleggen. Vraag om een rechte bob, maar wel een volle. In tegenstelling tot een uitgedunde pony zal een volle froufrou je botstructuur beter doen uitkomen.

Hartvormig gezicht zoals Reese Witherspoon


Een pony is het ideale kapsel voor een hartvormig gezicht omdat het het gelaat in balans brengt. Kies voor een pony in laagjes waarvan de kortste lokken net de boog van je wenkbrauw raken en de langste lokken ter hoogte van je ooghoeken komen.

Vierkant gezicht zoals Rihanna


Rihanna’s lange, opzij gekamde pony maakt haar vierkante gezicht zachter. Vraag je kapper om je pony net onder je wenkbrauwen te knippen. Op die manier valt het zwaarste gedeelte opzij en blokkeert je pony je ogen (en dus je zicht) niet.

Klein voorhoofd zoals Emma Stone


Een asymmetrische pony zoals die van Emma Stone maakt je voorhoofd iets meer uitgesproken. Vraag je kapper om je pony op die manier te knippen dat hij overgaat in de rest van je laagjes. Hoewel de scheiding vrij diep is, werkt dit kapsel voor zowat elke gezichtsvorm.

Groot voorhoofd zoals Kerry Washington


Een warrige, volle pony heeft een dubbel effect: de dikte van de pony verhult het voorhoofd, terwijl de slag in het haar het gezicht ‘opentrekt’. Ook hier gaat de pony opzij geleidelijk aan over in de rest van het kapsel.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten