Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© PHOTO NEWS

Van de asymmetrische lob van Lucy Hale tot de curtain bangs van Alexa Chung.

PINSPIRATION: 9 kapsels die je dunne lokken in een handomdraai volumineus doen lijken

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

In tegenstelling tot wat je misschien zou denken, is ook in Hollywood niet iedereen gezegend met een volle bos haar. Hoewel deze sterren dunne lokken hebben, kennen ze verschillende trucjes om hun haardos vol en dik te doen lijken. En die delen ze maar al te graag met ons.

Een hoge paardenstaart à la Jessica Alba


Wanneer je je haar wil opsteken, kan een paardenstaart de ideale manier zijn om je haar voller te laten lijken. Verstuif wat texture spray op je wortels, breng vervolgens al je haar samen naar je kruin en bind je lokken vast met een elastiekje. Nog meer volume bereik je door met een krultang golfjes te creëren die de illusie van dik haar zullen geven.

Een strakke bob zoals Rita Ora


Hoe strakker de bob, hoe dikker de uiteinden van je lokken lijken. Dat heeft Rita Ora goed gezien!

Een losse vlecht op z’n Shay Mitchells


Tenzij je naam Raponsje is, kan niemand ter wereld zo’n volle vlecht maken. Dé truc? Pancaking. Spray eerst wat droogshampoo over je lokken, maak een zijdelingse vlecht en trek vervolgens je vlecht voorzichtig uit elkaar zodat ‘ie platter – zoals een pannenkoek dus – en dus ook breder wordt.

Een pixie cut net als Michelle Williams


Voor zij die dun haar hebben en liever geen uren in de badkamer doorbrengen, is er de pixie cut. Het enige wat je nodig hebt, is wat styling paste om weerbarstige haartjes op hun plek te houden and you’re good to go.

Laagjes tot op de schouders met curtain bangs à la Alexa Chung


Dat laagjes volume creëren, wisten we al langer. Maar ook een pony is ideaal als je extra dimensie wil toevoegen aan je kapsel. De curtain bangs van Alexa Chung doen haar lokken er niet alleen opzij, maar ook bovenaan voller uitzien.

Een lage warrige dot in navolging van Meghan Markle


Meghans messy bun mocht uiteraard niet in dit rijtje ontbreken. Ga aan de slag met droogshampoo en texture spray voor je je lokken in een lage dot draait zodat ‘ie er voller en dikker uitziet.

Zijdelings vastgespeld zoals Katherine Langford


Door een diepe zijscheiding te maken en je lokken naar één kant te kammen, valt het minder op dat je dunne lokken hebt. Met een krultang creëer je golfjes die je haar voller maken.

Lange laagjes net als Sandra Bullock


Dat je je lokken niet lang kan houden als je gezegend bent met dun haar is een mythe. Wel is het belangrijk om je haar niet op eenzelfde lengte te laten knippen. Laagjes zijn dan ook the way to go. Breng wat mousse aan op je wortels voor extra volume.

Een asymmetrische lob zoals die van Lucy Hale


Deze pittige lob die net de schouders raakt is achteraan iets korter dan vooraan waardoor je haar veel voller lijkt dan het eigenlijk is. Wil je nóg meer volume? Met een krultang creëer je in no time wat slag in je haar.

[td_smart_list_end]

Nog meer kapselinspiratie uit Hollywood: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '