Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Image by © infusla-52/INFphoto.com/Corbis

Oscars 2016: wat zit er in de goodie bag?

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist
Zondag 28 februari is het zover. Dan wordt de rode loper uitgerold voor de 88ste editie van de Oscars. Wij kijken eerlijk gezegd meer uit naar de glamoureuze jurken, dan naar de prijsuitreiking zelf. Maar wat we écht wel eens zouden willen weten is ... wat zit er in godsnaam in die goodie bag die de sterren aan het eind van de avond mee naar huis krijgen?

Van snoep tot snoepreisjes


Toen wij als kind op een verjaardagsfeestje werden uitgenodigd, gingen we steevast naar huis met een zakje snoep of een tof gadget als souvenir van een leuke namiddag. Bij de Oscaruitreiking is dat net zo, met het kleine verschil dat de goodie bag niet van Hema of Blokker komt, maar wel zo’n $200,000 (!) waard is.

Not bad. Maar wat geef je mensen die alles al lijken te hebben? Dit jaar bevat de goodie bag o.a. een trip naar Israël van 10 dagen in first class, drie privé trainingssessies met een celebrity personal trainer, een laserbehandeling die je huid zou strak trekken, een behandeling met de scary naam ‘vampire breast lift‘ (we willen zelfs niet weten wat het is), de Haze Dual V3 Vaporizer (een apparaat dat een gezond alternatief zou zijn voor roken) t.w.v. $250 en ons favoriete item: voor $300 aan gepersonaliseerde M&M’s.

Alleen daarom zouden wij al gaan acteren.

 

Nog meer Oscarnieuws:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '