Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De bestseller kreeg een nieuwe, vegan-friendly formule.

Vernieuwde liquid lipstick van Huda Beauty: ‘Hij blijft lang zitten, vervaagt subtiel en is makkelijk te verwijderen’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Redactrice Ysaline (26) houdt van verwennerij, maar is in het dagelijkse leven vol deadlines, sociale afspraken, huishouden en welverdiende me-time van het principe ‘hoe simpeler, hoe beter’. Beautyroutines mogen – tenzij tijdens een avondje verwennerij – niet te veel tijd en moeite kosten. Dus is ze altijd op zoek naar hacks om op gemakkelijkere manieren door het leven te gaan.

Deze week test redactrice Ysaline de vernieuwde Liquid Matte Ultra-comfort transfer-proof lipstick in de kleur Bombshell van Huda Beauty uit. Deze bestseller kreeg een nieuwe, vegan-friendly formule en krijgt acht extra tinten.

Liquid Matte Ultra-comfort transfer-proof lipsticks van Huda Beauty: 8/10

Prijs/kwaliteit

Met een prijskaartje van € 22,50 zit je met deze lipstick al in een hogere prijsklasse voor een make-upproduct. Toch is dat zeker z’n geld waard voor een lippenstift die comfortabel zit, lang blijft en niet smudget.

Pluspunten

  • Gemakkelijk aan te brengen en gelijkmatig resultaat na één laagje.
  • Na dertig seconden droog.
  • Blijft mooi op z’n plek zitten, en vervaagt geleidelijk aan waardoor je geen vlekken en schilfers hebt.
  • Heel gemakkelijk te verwijderen. Je hoeft dus niet te schrobben om ‘m af te krijgen. Zelfs niet als het om een rode tint gaat. Getest en goedgekeurd!
  • Zit comfortabel en voelt zacht aan.
  • Droogt mijn lippen niet uit zoals bepaalde andere liquid matte lipsticks wel doen.

Minpunten

De intensiteit neemt bij de lipstick geleidelijk aan af, waardoor deze nudekleur na drie à vier uren naar mijn mening wel bijgewerkt mag worden. Op onderstaande foto’s zie je het resultaat na een avondje op café en wat er nog afkwam. Zeker prima voor een nude lipstick! Een avondje op café haalt ie dus wel, maar verwacht geen intense kleur acht uur lang. En dat hoeft voor mij ook helemaal niet, want die lipsticks zijn meestal heel moeilijk te verwijderen.

Blijver?

Ik heb al heel lang geen matte lippenstift meer gebruikt, omdat ik het niet meer fijn vond aanvoelen en mijn lippen droogden ook uit. Met deze is dat niet het geval, dus ik ga ‘m zeker vaker gebruiken!

Productinfo

Liquid Matte Ultra-comfort transfer-proof lipsticks van Huda Beauty – € 22,50 – Ici Paris XL.

Meer Flair Beauty Testteams:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '