Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Foto: Photonews

Lea Michele laat tattoo zetten als ode aan Cory Monteith

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist
Zangeres en actrice Lea Michele heeft sinds kort twee nieuwe tattoos. Eén als ode aan haar overleden oma en eentje ter ere van haar vriendje Cory Monteith, die in 2013 op 31-jarige leeftijd overleed.

“For my quarterback”


Lea Michele postte gisteren twee ontroerende foto’s op Instagram van haar twee nieuwe tatoeages. De eerste is het nummer 5, een hommage aan haar vriendje Cory Monteith die als Finn Hudson het nummer 5 op zijn footballtruitje droeg in de serie Glee. Het koppel leerde elkaar kennen op de set van de musicalserie en was jaren samen tot aan Cory’s dood in 2013. De 31-jarige acteur overleed aan een onopzettelijke overdosis drugs op zijn hotelkamer in Vancouver.

De tweede tattoo die Lea liet zetten is dan weer een eerbetoon aan haar overleden oma. Het bijschrift op Instagram luidde: “Ik verloor mijn prachtige oma deze week. Ze was geen typische oma. Ze gaf me mijn eerste kopje koffie toen ik 8 was. Ze zei altijd wel iets ongepast tegen elk vriendje dat ik ooit heb gehad. Ze bakte geen taarten of breide geen truien. Maar ze was mijn oma en ik hield van haar.”

Nog meer celebs met tattoos:


 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '