Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Als je kijkt naar de kwaliteit die je krijgt, is het echt een koopje.

Infallible Les Chocolats van L’Oréal Paris: ‘Ik heb serieus moeten schrobben om de kleur van mijn lippen te krijgen.’

Wij kregen onlangs de Infallible Les Chocolats van L’Oréal Paris toegestuurd. Nu heeft webredactrice Sandie (27) de heerlijk ruikende liquide matte lipstick getest. Wat blijkt? Het is een topproduct! Hieronder schrijft ze wat er nu zo goed aan is, en wat niet.

Infallible Les Chocolats van L’Oréal Paris: 9/10


Prijs/kwaliteit:

14,99 euro is een gemiddelde prijs voor een lippenstift, maar als je kijkt naar de kwaliteit die je krijgt, is het echt een koopje.

Textuur/geur:

Zoals de naam het al doet vermoeden, ruikt deze lipstick naar chocolade. De geur is vrij sterk aanwezig, maar ik vond dit – als chocoladeliefhebber – niet storend. Sommige van mijn collega’s vonden het wel iets te heftig. Tijdens het aanbrengen merk je de geur redelijk fel op, maar na een tijdje is het effect al wat minder sterk.

Pluspunten:

Ik ben echt heel erg onder de indruk van deze vloeibare lippenstift. De kleur blijft een hele avond muurvast zitten en gaat niet af als je eet, drinkt of kust. Ik heb dan ook serieus moeten schrobben met make-upremover om de kleur volledig van mijn lippen te krijgen. Bovendien gaat hij je lippen ook niet extreem hard uitdrogen zoals bij dergelijke producten soms wel het geval kan zijn.

Minpunten:

De collectie bestaat voornamelijk uit nudekleurige tinten en hier ben ik persoonlijk niet zo’n fan van. Ik koos daarom voor ‘Cacao Crush’, een donkere bessenkleur. Naargelang welke kleur je precies zoekt, kan het zijn dat jouw ding er net niet tussen zit.

Zou ik het opnieuw kopen:

Nee. Ik kom hier sowieso nog een tijdje mee toe en ik heb ondertussen al een kleine levensvoorraad aan donkerrode lippenstiften opgebouwd.

Hoe gebruik je het?

De applicator is vergelijkbaar met die van een lipgloss of andere vloeibare lippenstiften. Je kan het product dus makkelijk aanbrengen op je lippen. Ik begin graag in het midden en vervolgens werk ik naar buiten toe.

Infallible Les Chocolats – € 14,99 – L’Oréal Paris, bij Kruidvat.

Lees ook:

Partner Content

' ' ' '