Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© RainPharma

Een stralende huid is meer dan alleen de juiste skincare.

4 tips om je huid zowel vanbuiten als van binnenuit te verzorgen

Een mooie, gezonde huid krijg je niet alleen door de juiste skincare. Een gezonde levensstijl speelt ook een grote rol. Vijf tips van het Belgische RainPharma om je huid zowel langs buiten als van binnenuit goed te verzorgen.

Voedingssupplementen

RainPharma begon met een aantal voedingssupplementen en die vormen nog steeds de basis van al hun huidverzorgings- en voedingsprogramma’s. Ze zorgen ervoor dat je huid alle bouwstenen binnenkrijgt die ze nodig heeft om goed te functioneren en te stralen.

Eiwitshakes

Eiwitten zijn belangrijke bouwstoffen in ons lichaam. Ze helpen je huid om collageen aan te maken en haar elasticiteit te behouden. Eiwitshakes zijn een handig – en lekker – hulpmiddeltje om te garanderen dat je dagelijks je nodige dosis eiwitten binnenkrijgt.

Huidverzorging

Je huid plaatselijk verzorgen is natuurlijk ook een essentiële stap. De verzorgingsproducten van RainPharma zijn bedoeld om het beste in je huid naar voor brengen en ervoor te zorgen dat ze in topconditie is.

Aromatherapie

Mentale gezondheid speelt een grote rol en geuren hebben een rechtstreekse invloed op ons gemoed. Door middel van essentiële oliën, room sprays en andere home accessoires creëer je dagelijks momentjes van selfcare en die dragen bij tot een gezond lichaam én een stralende huid.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '