Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Tomaz Barcellos via Pexels

Van subtiel tot heel gedurfd!

INSPIRATIE: bang om je haar te kleuren? Probeer dan eerst deze trend uit de jaren 90

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Bijna iedereen komt wel eens in z’n leven op het idee om z’n haar te kleuren. Maar die stap zetten is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Er is een trend die misschien iets toegankelijker is voor wie niet meteen een gloednieuwe haarkleur wil: face-framing highlights of money piece!

Je hebt misschien al eens een foto zien passeren, maar er doet een beautytrend (opnieuw) de ronde die wij persoonlijk héél leuk vinden. Het gaat om de trend die je gezicht omlijst en heeft verschillende benamingen: ring lighting, rebel streaks, en money piece.

De bedoeling is eigenlijk dat je enkel je voorste lokken in een kleurtje steekt. De dikte – of het nu twee of vijf centimeter is – kies je zelf, of laat je door je kapper bepalen. Of je nu voor een lichtere, subtiele tint gaat of een fel contrast: alles kan!

Het is niet alleen een gemakkelijk kapsel om te onderhouden (lees: amper kleuring nodig!), maar het is ook een toegankelijke trend voor wie een nieuw kleurtje op z’n lokken wilt, maar de stap moeilijk zetten vindt. Daarnaast zet de trend bepaalde gezichtskenmerken mooi in de verf omdat de lokken als het ware je gezicht omlijsten.

Get inspired!

Twijfel je nog? Laat je dan overtuigen door onderstaande inspiratiefoto’s.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '