Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Ook het bijgeleverde kwastje vind ik erg fijn. Ze hebben de borstels duidelijk verbeterd door de jaren heen.'

Flair Beauty testteam: Naked Cherry van Urban Decay

Webredactrice Sandie (27) werkt al drie jaar voor Flair, maar is al sinds jonge leeftijd verliefd op alles wat met make-up te maken heeft. Toen ze klein was, kroop ze op het badkamerkrukje om de beautyproducten van haar mama uit te proberen in de spiegel en tijdens haar tienerjaren keek ze meer naar tutorials dan naar haar schoolboeken. Ook nu ze volwassen (althans volgens haar identiteitskaart) is, is haar liefde voor all things beauty nog niet over. Vooral oogschaduwdoosjes, lippenstiften en foundations hebben een speciaal plaatsje in haar hart.

Naked Cherry van Urban Decay: 8/10
Prijs/kwaliteit:

Dergelijke oogschaduwdoosjes zijn vaak een eenmalige investering. Aan de kassa betaal je er dan ook iets meer – in dit geval € 55,05 – voor, maar je hebt er dan ook jarenlang geniet van. Bovendien staan de Naked Palettes van Urban Decay bekend om hun steengoede kwaliteit.

Geur/textuur:

De setting spray uit deze collectie ruikt subtiel naar kersen, maar dat is bij het oogschaduwpalet (helaas) niet het geval. De textuur is naar mijn mening – zeker bij sommige tinten – iets poederiger dan bij hun andere paletten.

Pluspunten:

Het palet bevat een mix van zowel matte als glitterende tinten dus je kan er uiteenlopende looks mee maken. Ondanks dat de textuur iets poederiger is, kan je er wel makkelijk mee werken. Tik voor de zekerheid gewoon je kwast even af voor je de kleur op je ooglid aanbrengt.

Ook het bijgeleverde borsteltje vind ik erg fijn. Vaak ben ik niet zo’n fan van dergelijke applicators, maar deze heb ik echt gebruikt. Jaren geleden kocht ik het originele Naked Palette en hier zat toen ook een kwastje bij. Deze vond ik persoonlijk iets minder aangenaam om mee te werken, maar ze hebben de borstels duidelijk verbeterd door de jaren heen.

Minpunten:

Niet echt een minpunt, maar wel iets om rekening mee te houden wanneer je het palet wil aanschaffen. De meeste kleuren hebben een warme ondertoon en er zitten ook een vijftal roze/ paarse tinten tussen. Hoewel je er uiteenlopende looks mee kan creëren, zal het resultaat er altijd redelijk girly uitzien.

Zou ik het opnieuw kopen?

Ik heb ondertussen al vier oogschaduwdoosjes van Urban Decay dus ik zou het palet niet meteen opnieuw kopen. Wel ben ik zelf redelijk girly dus het is wel een palet dat ik vaak en met plezier gebruik.

Naked Cherry – € 55,05 –  Urban Decay

Lees meer beautyreviews:


 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '