Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

‘Héél hydraterend, voelt niet vet aan en verdeelt makkelijk.’

Flair Beauty testteam: Full Force Moisturizing Balm van Rainpharma

Elisabeth is beautyredactrice bij Flair, zweert bij gitzwarte eyeliner, smeert elke dag een vitamine C-product en is verslaafd aan exfoliërende maskertjes.

Full Force Moisturizing Balm van Rainpharma: 8/10
Prijs/kwaliteit:

€ 69 voor een dagcrème is nogal prijzig.

Geur/textuur:

Ik ben verzot op alles waar het woord balsem op staat. De textuur van deze witte crème is smeuïg. De geur is natuurlijk kruidig.

Pluspunten:

De witte, smeuïge crème laat zich makkelijk verdelen over de huid. Ze voelt meteen goed gehydrateerd aan, maar niet plakkerig of vet. Ik kan hem zowel ’s nachts als overdag gebruiken. Ik vind hem niet te vet als basis voor mijn make-up. Het is een ideale crème voor in de winter en formule is volledig plantaardig.

Minpunten:

Ik vind de natuurlijke, kruidige geur van dit product op zich geen probleem, maar net iets te straf voor mijn gevoelige reukorgaan. Een tikje minder ‘bloemenwater uit geranium’ zou ik niet erg gevonden hebben. De prijs is aan de hoge kant.

Zou ik het opnieuw kopen?

Ik denk het wel.

Een fijn winterproduct voor de gevoelige, droge huid. Mijn huid voelt goed gehydrateerd aan en ziet er gezond uit. Een fijn product, maar net iets te duur voor mijn budget.

Full-Force Moisturizing Balm – € 69 – www.rainpharma.com

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '