Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Ik ontdekte deze vitamineboost op een moment waarop mijn huid die net het meest nodig had: tijdens een stressvolle week inclusief verkoudheid.'

Flair Beauty testteam: Concentré de Nuit Detox van Bernard

Beautyvlogger Charlotte (27) volgt de anciens onder de beauty-YouTubers al sinds hun beginjaren en ontwikkelde haar make-upskills door urenlang naar hun tutorials te kijken. Ze heeft een onvoorwaardelijke liefde voor warme oogschaduwkleuren en maakt er haar missie van om de foundation te vinden die onzichtbaar is en haar toch de perfecte glow geeft. Niets helpt haar meer te ontspannen dan de producten in haar badkamerkast te ordenen volgens ‘eerstvolgend te testen’.

Concentré de Nuit Detox: 8,5/10


Prijs/kwaliteit:

Het is geen goedkoop product, maar voor zo veel verschillende etherische oliën betaal je natuurlijk een bepaalde prijs.

Textuur/geur:

Het is een droge olie, dus het product heeft wel een olietextuur, maar voelt niet vet aan op de huid. De geur is héérlijk: een frisse, verkwikkende sinaasappelparfum.

Pluspunten:

Ik heb in de winter en bleek velletje, dus iets wat omschreven wordt als ‘dull skin detox’, krijgt meteen mijn aandacht. De olie barst van de vitaminen, dankzij onder andere sinaasappelolie, wortelextract, mandarijnolie en lavendel. Na een weekje smeren ziet mijn doffe winterhuid er een pak levendiger uit. Mijn velletje straalt en ik heb een gezonder éclat (lees: ik heb een minder grauw en bleek kleurtje). Ik neem exact waar wat het product belooft op de verpakking. Ik ontdekte deze vitamineboost op een moment waarop mijn huid die net het meest nodig had: tijdens een stressvolle week inclusief verkoudheid.

Minpunten:

Ik had gehoopt dat de olie ook de droge plekjes rond mijn neus zou verhelpen, maar die zijn er helaas nog steeds.

Zou ik het opnieuw kopen?

Ja.

Gebruik:

De naam zegt het zelf: ‘Concentré de Nuit’, dus deze geconcentreerde olie breng je ’s avonds aan, zodat die ’s nachts goed kan inwerken op de huid. Hoewel ik het niet erg vind om te gaan slapen met een wat ‘vetter’ gevoel, merk je wel degelijk dat het een droge olie is. Het product wordt snel geabsorbeerd en na een halfuurtje voelt mijn huid vooral erg soepel aan, zonder dat ze overdreven glimt. Ik breng de olie aan als laatste stap van mijn avondroutine, dus na mijn nachtcrème.

Concentré de Nuit Dull Skin Detox – € 32 – Bernard Cassière, gespecialiseerde schoonheidsinstituten en spa’s.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '