Home FASHION & BEAUTY Beauty Flair Beauty testteam: Dewy-ful Lips Conditioning Lip Butter van Catrice

Flair Beauty testteam: Dewy-ful Lips Conditioning Lip Butter van Catrice

‘Het grootste pluspunt is dat je met dit product het effect krijgt van een lipgloss, zonder dat vervelende kleverige gevoel.’

Charlotte (26), beautyvlogger, volgt de ‘anciens’ onder de beauty-YouTubers al sinds hun beginjaren en ontwikkelde haar make-upskills door urenlang naar hun tutorials te kijken. Ze heeft een onvoorwaardelijke liefde voor warme oogschaduwkleuren en maakt er haar missie van om de foundation te vinden die onzichtbaar is en haar toch de perfecte glow geeft. Niets helpt haar meer te ontspannen dan de producten in haar badkamerkast te ordenen volgens ‘eerstvolgend-te-testen’.

Dewy-ful Lips Conditioning Lip Butter van Catrice : 8/10

Prijs/kwaliteit:

Dit is echt geen geld voor een verzorgend lipproduct.

Textuur/geur:

Zoals al blijkt uit de naam is de textuur erg boterig, met een heel subtiel tintje. De geur is vanilleachtig, maar niet overheersend.

Pluspunten:

Het grootste pluspunt is dat je met dit product het effect krijgt van een lipgloss, zonder dat vervelende kleverige gevoel. Hij voelt echt boterig en maakt je lippen meteen soepel. Dat is te danken aan het belangrijkste ingrediënt, karitéboter. Je hebt bovendien niet meer dan één laagje nodig om een mooie, naturelle glans te verkrijgen. De applicator zorgt ervoor dat je het product erg snel kan aanbrengen, zonder dat je daarbij een spiegel nodig hebt.

Minpunten:

Mijn lipkleur is van nature erg licht, dus de tintjes zouden wat mij betreft een tikkeltje opvallender mogen.

Zou ik het opnieuw kopen:

Ja. Ik ben geobsedeerd door voedende producten die je lippen een natuurlijke glans geven. Zeker nu de winter voor de deur staat, is dit soort lipproduct ideaal om iedere dag te gebruiken. Leuk om te weten: de Dewy-ful Lips is 100% vegan.

Dewy-ful Lips Conditioning Lip Butter – € 3,99 – Catrice, verkrijgbaar bij Kruidvat.

Lees meer beautyreviews:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.