Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'De huid onder en rond mijn ogen ziet er perfect egaal uit en de blauwpaarse schijn is helemaal verdwenen.'

Flair Beauty testteam: Color Corrector Tegen Donkere Kringen van Yves Rocher

Beautyvlogger Charlotte (26) heeft een onvoorwaardelijke liefde voor warme oogschaduwkleuren en voert een eeuwige zoektocht naar de meest ‘onzichtbare’ foundation. Ze heeft meer lipsticks dan kledingstukken en staat bij vriendinnen bekend als aanspreekpunt voor gratis beautyadvies.

Color Corrector Tegen Donkere Kringen van Yves Rocher : 8,5/10


Prijs/kwaliteit:

Een eerlijke prijs. Voor een goede corrector betaal je doorgaans veel meer.

Textuur/geur:

Het is een stick met crèmetextuur in een oranjetint. Het product is zo goed als geurloos.

Pluspunten:

Hij weet de blauwpaarse schijn onder mijn ogen en in mijn binnenste ooghoeken volledig weg te werken, maar dan wel met mijn vertrouwde concealer (The Eraser Eye van Maybelline) erbovenop. De huid onder mijn ogen ziet er flawless uit en ik heb meteen een veel frissere blik.

Minpunten:

Een corrector als deze is een extra stap in je routine. Je kan hem immers niet alleen gebruiken. De oranje kleur neutraliseert donkere kringen, maar valt op mijn lichte huid erg op. Ik moet er dus zeker een laagje concealer over aanbrengen om de oranje kleur op haar beurt te neutraliseren, maar nadien matcht de huid onder mijn ogen perfect met de rest van mijn gelaat.

Zou ik het opnieuw kopen?

Ja. Onder mijn linkeroog bracht ik niets aan, maar onder mijn rechteroog heb ik eerst de corrector aangebracht en die verdeeld met mijn vingertop. Nadien bracht ik er een laagje concealer en een beetje transparant poeder om te fixeren over aan. De huid onder en rond mijn ogen ziet er perfect egaal uit en de blauwpaarse schijn is helemaal verdwenen.

Color Corrector Oranje Donkere Kringen – € 8,95 – Yves Rocher.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '