Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

First impressions #2: ARTDECO, Essence en PUPA

Nieuwe make-up producten moeten natuurlijk eerst goed worden getest. Voordat deze producten uitgebreid worden gereviewd krijgen ze van mij eerst een first impression. Dit is alweer de tweede editie. Deze keer zijn producten van ARTDECO, Essence en PUPA aan de beurt.

ARTDECO Beauty Box Trio

Dit is de eerste keer dat ik iets test van ARTDECO. ARTDECO is nog niet zo lang op de Nederlandse markt te vinden en is exclusief verkrijgbaar bij Douglas. Ze werken met een mozaïek systeem, waardoor je zelf je eigen kleuren oogschaduw kunt kiezen en die in een pallet kunt doen. Je kunt kiezen uit alle kleuren die je je maar kunt bedenken en dat voor maar € 4,95 per oogschaduw.Voor de review kreeg ik het zelf te vullen Beauty Box Trio en drie oogschaduw–kleuren in de nummers 554, 503 en 665. 554 en 503 zijn volledig mat en 665 is een glam eyeshadow en bevat shimmer. Het pallet is magnetisch en zo ‘kleven’ de blokjes oogschaduw aan het pallet vast.

Wow! Ik ben impressed. Wat een pigmentatie. Alle drie de kleuren zijn zo mooi en zó zacht. Ik kan het bijna niet geloven. Ik ben heel erg tevreden met deze producten en je kunt er mooie looks mee maken. Het Beauty Box Trio pallet kost los € 8,95. Ik vind het pallet handig, maar geen musthave. Je kunt de oogschaduw ook in een ander pallet doen of gewoon los bewaren.

ARTDECO Soft Eye Liner waterproof 10Ik gebruik zelf eigenlijk nooit waterproof oogpotlood, dus ik was erg benieuwd hoe waterproof deze waterproof nou is. Hierboven links is een ‘verse’ swatch, en daarnaast heb ik dat lijntje met water weg proberen te  boenen. Ik kreeg het er met geen mogelijkheid vanaf! Heel waterproof dus!Het potlood is mega zacht en brengt heel fijn en precies aan.PUPA The Vamp mascara

PUPA The Vamp mascara is de best verkochte mascara in Italië. Waarom zou er zoveel ophef over zijn? Toen ik de mascara op deed, snapte ik het meteen. Lange, volle en gesepareerde wimpers is het effect dat ‘The Vamp’ geeft. Laat dat nu net het effect zijn waar ik zo van hou! PUPA The Vamp mascara is te koop voor € 17,50.

ARTDECO Perfect Color Lipstick

Het laatste product dat ik van ARTDECO testte, is de Perfect Color Lipstick in de kleur 92. Ik hoop dat ARTDECO binnenkort wel met namen komt, want alleen cijfers is zo saai. De lipstick kost € 8,95. 

Wauw, wauw en nog eens wauw! Wat een kleur. Zelf zou ik nooit gaan voor een frosty perziktint, maar wat is-ie prachtig! Ik kon mijn ogen bijna niet geloven. Deze lipstick voelt als M.A.C. kwaliteit voor maar € 8,95. Echt een aanrader!  Ook blijft de lipstick heel lang zitten en trekt-ie niet in de lijntjes.

 

Essence soo Glow en soo BlushDe laatste producten die ik test zijn de Essence soo Glow en soo Blush. Een crème highlighter en blush. De textuur voelt zacht aan en ze smeren makkelijk uit. De soo Glow is de kleur 20-bright up your life en de soo Blush in 10-sweet as a peach.Ik koos ervoor om de blush en highlighter beiden aan te brengen. De kleur van de blush is heel licht en valt niet op, maar de highlighter is prachtig! Ze blenden fijn uit en ze zien er niet ‘nep’ uit. De soo Glow & soo Blush zijn beiden te koop voor € 2,89 per stuk bij Kruidvat en Trekpleister. De soo Glow is een echte aanrader, vooral voor dat geld.Dit is mijn uiteindelijke look. Ik ben erg tevreden over alle producten. Ik heb het merk ARTDECO nu echt ontdekt en kan niet wachten om meer producten te testen.

Cijfers:

ARTDECO Beauty Box Trio =3/5

ARTDECO oogschaduws =4.5/5

ARTDECO Soft Eye Liner waterproof 10 =4.5/5

PUPA The Vamp mascara=5/5

ARTDECO Perfect Color Lipstick =5/5

Essence soo Glow =4.5/5

Essence soo Blush=2.5/5

Partner Content

' ' ' '