Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Het parfum van het serum van Guerlain is verslavend en de geltextuur glijdt heerlijk over m’n gezicht.’

Van föhnborstel tot serum: dit zijn de favoriete beautyproducten van Lima Ché

De redactie

Vraag je bekende koppen naar hun vijf go-to beautyproducten, dan is er niet één die daar lang over hoeft na te denken. Benieuwd welke mooimakers hen die cameraproof glow bezorgen? Wij vroegen Lima Ché naar haar favoriete beautyproducten.

Je kent Lima als…..

  • Blogger en content creator met zomaar even 348.000 volgers op Instagram.

Bronzer

Bronzer

Bronzer

€ 18,50  –  Benefit Cosmetics

Ik zweer al jaren bij de Hoola Bronzer van Benefit Cosmetics. Hij is ideaal om delen van het gezicht op te frissen én hij past perfect in zo’n trendy microbag (lacht).

Mascara

Mascara

Mascara

€ 35,90  –  Armani

Als ik er één favoriete mascara moet uitpikken, kies ik voor de Eyes To Kill van Armani. Hij klontert niet en verlengt mijn wimpers, terwijl alles heel naturel blijft.

Serum

Serum

Serum

€ 125  –  Guerlain

Qua verzorging gebruik ik het Daily Repair Serum Abeille Royale van Guerlain. Het parfum is verslavend en de geltextuur glijdt heerlijk over m’n gezicht. Het licht mijn huid op en houdt die babyzacht…

Föhnborstel

Föhnborstel

Föhnborstel

€ 69,90  –  Babyliss

Mijn geheim voor een coupe vol volume? Ik laat mijn lokken enkele minuten aan de lucht drogen waarna ik ze – als ze nog wat vochtig zijn – in model breng met de Air Style 1000 Föhnborstel. Je kan er lichte waves mee maken en van alle warme borstels die ik uittestte, staat deze met stip op nummer één.

Doucheolie

Doucheolie

Doucheolie

€ 17,50  –  Eucerin

Onder de douche gebruik ik de pH5 Doucheolie van Eucerin. De olie is perfect voor mijn droge en gevoelige huid. In tegenstelling tot een gewone zeep laat hij mijn huid niet trekkerig achter én ik hoef geen extra hydraterend product te gebruiken erna.

Tekst: Lise Milbou en Emilie Van de Poel

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '