Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

+ wij geven tips hoe je eyeliner kan aanbrengen!

Bij deze budgetproof liquid eyeliner zweert ‘Never Have I Ever’-actrice Maitreyi Ramakrishnan

We zijn altijd benieuwd welke beautyproducten onze favoriete sterren gebruiken. En als blijkt dat een van hen voor een budgetproof item kiest, in plaats van een duurdere variant, gaan onze oortjes flapperen. Dit is alvast de budgetproof liquid eyeliner die ‘Never Have I Ever’-actrice Maitreyi Ramakrishnan gebruikt.

Dat make-up niet duur hoeft te zijn om te doen wat moet, weten de budgetproof beauty lovers ondertussen wel al. En ook wereldberoemde sterren – die basically kunnen kopen wat ze willen – durven vaker voor een goedkoper product te gaan. Zo ook ‘Never Have I Ever’-actrice Maitreyi Ramakrishnan.

In een video van Vogue laat Maitreyi haar skincare- en make-uproutine zien. Daarin gebruikt ze heel wat verschillende merken die je vast wel kent, zoals Armani, Urban Decay, Benefit Cosmetics, Huda Beauty... Maar er is één specifiek merk en product dat er voor ons meteen uitsprong. Haar liquid eyeliner is namelijk van NYX Cosmetics.

In de tutorial laat ze zien hoe ze haar eyeliner aanbrengt. Nadat ze haar waterlijn heeft ingekleurd met oogpotlood, is het tijd voor een wing die ze dus tekent met de NYX Epic Ink Liner. Volgens de celeb wil je de bocht van je onderste waterlijn volgen, zodat het naar boven gaat. Bij Maitreyi gaat het tekenen van de wing heel vlotjes. Al vragen we ons af of dat aan haar skills ligt, of aan de eyeliner. Ze werkt haar ontwerp af met één laatste stap: ze vult het kale plekje onder haar onderste waterlijn nog wat in. Wat haar look helemaal afmaakt.

Zelf proberen? Je shopt de budgetproof eyeliner hier voor amper tien euro! De tutorial waarin Maitreyi haar wing tekent vind je hier.

Tips

Ben je niet zo handig met eyeliner? Hieronder hebben we nog enkele tips voor je opgelijst!

Hou je eyeliner vlak tegen de huid.

Als je hem te recht houdt, zet je te veel druk op de punt, waardoor er te veel product vrijkomt en je een minder egale lijn krijgt.

Kijk recht vooruit in de spiegel wanneer je je lijntje tekent.

Anders krijg je een vertekend beeld van je oogvorm.

Probeer je ogen half open te houden terwijl je je lijntje tekent.

Vind je dat moeilijk, stop dan regelmatig om tussendoor even te checken.

Trek niet te hard aan je huid.

Je kan de huid van je ooglid een beetje strak trekken voor een rechter lijntje, maar trek zeker niet te hard, want dan krijg je een vervormd lijntje.

Trek korte lijntjes in plaats van één lange lijn.

Zo maak je minder kans op foutjes en kan je tussendoor even ademhalen.

Neem je tijd.

Een moment waarop je weinig tijd hebt en gehaast bent, is niet het juiste moment om eyeliner te gebruiken.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '