https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Het masker wordt online bestempeld als een echte lifesaver.

Dit budgetproof haarmasker is de redder in nood voor je gespleten puntjes

Elke dag beschadigen we ons haar door het te ruw te borstelen, door het te krullen met een krultang of door het simpelweg niet goed te verzorgen. Daarom is het belangrijk om af en toe wat extra aandacht te besteden aan je lokken en daar is een haarmasker ideaal voor.


Je haar verzorgen is ontzettend belangrijk en al zeker als je het wilt laten groeien. Daarom gebruik je best af en toe een haarmasker. Meestal doen we het veel te weinig omdat het – laten we eerlijk zijn – iets meer tijd in beslag neemt, maar het kan wonderen doen voor je lokken. Na één applicatie voel je vaak al het verschil en als je zo’n masker op regelmatige basis herhaalt, kan het een groot verschil betekenen voor je coupe.

Haarstylist Jason Hogan zei in een interview met Glamour het volgende. ‘Lang(er) haar kan er al snel dof en droog uitzien en daarom heeft het veel meer extra aandacht nodig. Een masker bevat meer actieve ingrediënten die je haar nodig heeft, zeker voor lang en gebleekt haar.’

Hoe aanbrengen?


Wat is nu de beste manier om een haarmasker te gebruiken? Zorg dat je haar handdoekdroog is en breng het product over je haarlengtes (van ongeveer het midden tot het einde) aan. Ga er vervolgens voorzichtig met een kam door om ervoor te zorgen dat het product evenredig verdeeld is. Laat dit vervolgens twee tot drie minuten inwerken en spoel het nadien goed uit.

H’Suan Wen Hua van Lush is alvast een wereldwijde favoriet. Het masker is ideaal om je gespleten puntjes aan te pakken, maar ook voor je hoofdhuid kan het wonderen doen. Hier mag je het masker niet alleen op de lengtes van je haar aanbrengen, maar ook aan de wortel. Door het product vervolgens goed in te masseren, ga je de haarfollikels stimuleren waardoor je haar gezonder zal verder groeien. Bovendien is dit exemplaar ook budgetvriendelijk, want voor nog geen vijftien euro kan je al een pot in huis halen.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content