Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© LIAM DANIEL/NETFLIX

Neemt ze de donkere haarkleur mee naar het derde seizoen van de reeks?

Deze ‘Bridgerton’-ster ging voor een complete make-over

Annelies Hart

We herinneren ons allemaal nog hoe we tijdens het eerste seizoen van ‘Bridgerton’ verliefd werden op de serie. Het was toen Phoebe Dynevor die de hoofdrol speelde en met haar prachtige rode lokken het personage van Regé-Jean Page wist te verleiden. De actrice neemt nu echter afscheid van haar haarkleur en gaat voor een compleet nieuwe look!

Een paar dagen geleden verraste de ster op haar Instagramaccount met een foto van haar nieuwe haarkleur. Phoebe gaat voortaan niet meer als redhead, maar als brunette door het leven. Een donkere kleur die haar teint en lichte ogen goed doet uitkomen. Met de ommezwaai bewijst de actrice dat ze een echte kapselkameleon is, die waarschijnlijk met elk kleurtje zou wegkomen. Zelf al zin in een afspraakje bij de kapper?

Het is trouwens niet de eerste keer dat we Phoebe met een bruine haarkleur zagen. Voor het Met Gala van dit jaar besloot ze haar lokken ook al een tint donkerder te maken. Dat in combinatie met XXL extensions. Hoewel die kleuring maar tijdelijk was en de zachtrode lokken snel terugkwamen, is het niet duidelijk of haar huidige bruine coupe wél permanent is. Het is namelijk geweten dat de opnames van het derde seizoen van ‘Bridgerton’ bijna starten. Zullen we Daphne deze keer met donker haar zien?

Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Met Museum/Vogue

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '