Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Paramount Pictures

Nostalgie!

AS IF! Revolution lanceert ‘Clueless’-make-upcollectie

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Het is al meer dan 25 (!) jaar geleden dat ‘Clueless’ uitkwam. En toch blijft het een iconische film die we kunnen blijven bekijken. En dat weet ook Revolution Beauty, want het merk lanceert een make-upcollectie die helemaal in het teken staat van de chickflick. Nostalgie!

Revolution Beauty staat erom bekend de allerleukste make-upcollecties uit te brengen. Van ‘Friends’ over ‘Love Island’ tot ‘Disney’, noem iets en de kans dat ze er een lijn van (gehad) hebben is groot! En nu lanceerde het Britse crueltyfree beautymerk nog een superleuke collab, namelijk eentje die helemaal in het teken staat van ‘Clueless’.

As if!

Zet de chickflick met Cher en Tai nog eens op en beleef het hele verhaal helemaal opnieuw terwijl je je make-up doet. Van leuke oogschaduwpaletjes tot lipproducten met een pomponnetje aan over valse nagels tot een tartan-make-uptasje: de collectie heeft het allemaal! Er is zelfs een setje met een haarband én speldjes. Onze favorieten? Het ‘As if’-palette en het lakleren make-uptasje.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Cher, Tai en Dionne

Bepaalde producten zijn ook onderverdeeld in drie personages: Cher, Tai en Dionne! Elk personage heeft haar eigen stijl en dus ook haar eigen look waaraan de kleuren en de verpakking helemaal werden aangepast. Met wie match jij het meest? Prijzen variëren tussen de € 4,99 en € 12,99 en de volledige collectie shop je hier.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '